selam millet kayseride motorlar toplanmayacak mı hiç????
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 10:40 am ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 10:39 am ----------[/sıze]
selam
kayseri
olm yunus varya hem o kadar lafı sayıyon hemde gelip abi motoru 5 dakka verinni işim var falan filan diyon.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Memet tozluk sipariş vermiştik geldi mi?
Bi dara düştük istedik..Bundan sonra istemeyiz abi merak etme böle yüze vurulacaksa...bizim racing motorumuz yok bi gün benimde olur inşllh![]()
Bi dara düştük istedik..Bundan sonra istemeyiz abi merak etme böle yüze vurulacaksa...bizim racing motorumuz yok bi gün benimde olur inşllh![]()
merhaba sizin repsol ünüzmü var
aleyküm selam şafak nerelerdesin yaa
merhaba sizin repsol ünüzmü var
geldi abi hazır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
zuhahahahahaha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
bu arada sen kimsin arkadaşım kendini bi tanıtırmısın... sen ne iş yaparsın bakiyim
yalancı şöyle O olsunmu
ben motorcu ecz. gözlükcü hertürlü işi yaparım ünlü motor grub holding LTD ŞTİ GENEL BÜYÜK BAŞKANIMIZ MEHMET BEY.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------
O olsun mu derken??? genellikle lafla olmuyo yaparsam ben O yapıyorum yapmak istediğimi.365 gün 24 saat hizmetteyim O olmak isteyenler yapılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 PM ----------
ayda38 önce kim oldunu söle ondan sonra yorum yap yoksa bn yapacam...!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------
ayda gezdiriym seni yanına bi arkadaş daha bul iki motor gelelim...
motorcu derken arkadaşım
normal 2 tekerli motor arkadaşım ne fesat adamsın ayıp ayıp![]()
mehmet kardeşim amacın heralde kayseri mt yi kapattırmak.seviye:farao: