[Kayseri - MT]

tuncay ehliyeti al sende artık aaaaa!!!1 sene oldu bee :)
valla ya 1 sene oldu daha alamadım:)
az önce açıklanmış sınav sonuçları motordan 100 almışım :queen::queen::queen::queen:
en sonunda ya. bi aksilik çıkmazsa bu hafta sonu direksiyon sınavına girecem

motorumu sattım :( fazla motoru olan varmıı

ferhat abi seni 10 mayıs pazardan önce bi dükkana bekliyorum abi

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mehmet,,,gideceğimiz yeri değiştirelim...senin ilk söylemiş olduğun yere gidelim...havalar biraz daha ısınsın,baraj sefasını sonra yaparız :cat:

motorumu sattım :( fazla motoru olan varmıı
hayırlısı olsun sen bi tane daha alırsın yakında:) ben bu hafta sonu gireceğim için direksiyon sınavına ehiliyetim olmayacak malesef. sen benim motoru alırsın. artık ikimiz tın tın gideriz. olmaz mı?

bu arada geziy nereye gidilecek arkadaşlar?
baraj olmasın ya daha havalar soğuk. gittiğimizin bi tadı çıkmaz. daha sonra gideriz baraja olmaz mı?

1 mayısta okuldan arkdaşlar yahyalıya gitmişler küçük şelalere. otobüsle gitmşler 70 kişi ama otobüs ücreti kola felan balık yemişler herşey 12 liraymış kişi başı. birbuçuk sat felan sürmüş yol. isterseniz oraya gidebiliriz. balık yedikleri yerin telefonunu alabilirim. ücreti felan konuşuruz
ne dersiniz?

Son düzenleme:
mehmet,,,gideceğimiz yeri değiştirelim...senin ilk söylemiş olduğun yere gidelim...havalar biraz daha ısınsın,baraj sefasını sonra yaparız :cat:

tamam ferhat abi sen nasıl istersen

hayırlısı olsun sen bi tane daha alırsın yakında:) ben bu hafta sonu gireceğim için direksiyon sınavına ehiliyetim olmayacak malesef. sen benim motoru alırsın. artık ikimiz tın tın gideriz. olmaz mı?

bu arada geziy nereye gidilecek arkadaşlar?
baraj olmasın ya daha havalar soğuk. gittiğimizin bi tadı çıkmaz. daha sonra gideriz baraja olmaz mı?

1 mayısta okuldan arkdaşlar yahyalıya gitmişler küçük şelalere. otobüsle gitmşler 70 kişi ama otobüs ücreti kola felan balık yemişler herşey 12 liraymış kişi başı. birbuçuk sat felan sürmüş yol. isterseniz oraya gidebiliriz. balık yedikleri yerin telefonunu alabilirim. ücreti felan konuşuruz
ne dersiniz?

ok bana uyar tuncay

arkadaşlar geziyi develi olarak düşünüyoruz sizde ok derseniz

ferhat abi söylediğime baktınmı

Son düzenleme:
söylediğine baktım mehmet :wiinkk: develi uyar abi bana :cat:

ben yinede küçük şelalere gidelim derim. ama develiye cıvıklı yemeye de hayır demem:)

bende hiç cıvıklı yememiştim iyi olur:)

http://kayseri.meb.gov.tr/haberdetay.asp?bolum=533&katid=46
bu arada bu adreste direksiyon sınav tarihleri var. ve benim kayıtlı olduğum sürücü kursu kocasinanda olduğu için pazar günü sınav olacam. umarım sabah olurda öğleden sonra geç kalmam...

mehmet abi sizin kurs ta kocasina bağlı olduğu için pazar günü olcak sanırım. senin iş makinesi sınavı da mı pazar olacak?

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar
Ben Ünal,
Mehmet ve Ferhatla tanışyoruz. Ferhatın benim için titizlikle baktığı YBR nin yeni sahibi :)
Arkadaşlar formu biraz okudum maşallah her hafta bi yerlere gidiyorsunuz. Maalesef pazarları dersim oluyor bir kaç hafta daha müsait olmayacağım ama beni de aranıza alırsanız gezilerinize katılmak isterim.
Saygılar , kazasız günler...

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar
Ben Ünal,
Mehmet ve Ferhatla tanışyoruz. Ferhatın benim için titizlikle baktığı YBR nin yeni sahibi :)
Arkadaşlar formu biraz okudum maşallah her hafta bi yerlere gidiyorsunuz. Maalesef pazarları dersim oluyor bir kaç hafta daha müsait olmayacağım ama beni de aranıza alırsanız gezilerinize katılmak isterim.

ooo ünal hacam hoş geldinizne demek istediğiniz zaman gelebilirsiniz

bende hiç cıvıklı yememiştim iyi olur:)

http://kayseri.meb.gov.tr/haberdetay.asp?bolum=533&katid=46
bu arada bu adreste direksiyon sınav tarihleri var. ve benim kayıtlı olduğum sürücü kursu kocasinanda olduğu için cumartesi günü sınav olacam. umarım sabah olurda öğleden sonra geç kalmam...

mehmet abi sizin kurs ta kocasina bağlı olduğu için pazar günü olcak sanırım. senin iş makinesi sınavı da mı pazar olacak?

pazar sabahı tuncay 8 tanede direksiyon adayım var

söylediğine baktım mehmet :wiinkk: develi uyar abi bana :cat:

tamam ferhat abi pazar günü herkes saat 14:00 da ünlü motor önüne abi

arkadaşlar yol planı olarak gidişte patika bir yol var isterseniz oradan gidebiliriz

Son düzenleme:

m.s

Selam Arkadaşlar
Ben Ünal,

Hoşgeldiniz...:rendeer:

bana uyar arkadaşlar develi...

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar
Ben Ünal,

kalıcı ve katılımcı olman dileği ile hoşgeldin aramıza...:cat::rendeer:

ünal hocam hoşgeldin :) :rendeer: sen benden daha iyi bakıyorsundur ybr'ye eminim...aman hocam pasta cilasını eksik etme...15'günde bir uygula :) kafa granajının parçaları bende bir ara veririm sana :cat: gezilere senide bekliyoruz...selamlar

Selam Ferhat,tsk ederim, evet ben de gezilerinize katılmak istiyorum , bu sıralar dersim oluyor haftasonları ama zaten okulların kapanmasına pek fazla kalmadı, valla senin kadar bakıyorum desem yalan olur, pasta falan yapamadım rahatsızdım yeni iyilestim 45 gun kadar okula da gidemedim zaten. Dedigin gibi bi ara görüselim hem bakım hakkında senden taktik alırım:) hem de kafa granajını alırım ...
kısa zamanda görüsmek dileğiyle ...

geçmiş olsun hocam :rendeer: allah tekrarlatmasın...tamam bir ara görüştüğümüzde taktik veririm sana eee!! az değil üç sene ybr kullandım :) seneye bir tane ybr alacam hocam kesin :cat: onun gibi yoldaş bulunmaz....selamlar

Selam Arkadaşlar
Ben Ünal,
hoşgeldiniz
mehmet develi süper olur pastırmacılar parkının ordan develiye geze geze gideriz inerken erciyes üstünden ineriz inş güzel bir gezi olacak

mehmet abi benim sınavım saat 9 daymış sabah.. ama saat 8 de sabah üniversitede 2 dakikalık işim var. haberin olsun ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar