[Kayseri - MT]

Bütün Kayseri Mt Sürücüleri 10 Mayıs Pazar Günü Gelirken Herkes Türkiyenin Göz Bebeği 10 Neferimiz (şehidimiz) Için Türk Bayraklarını Yanına Alsın

vay beee deli olmuş mehmet abi süper teker yapmışsın eline sağlık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoop!! Ben Yettim Arkidişleer

ferhat,tuncay.selçuk,as murat,mct murat,brscn nirdesiniz yahuuuuuu:)

Selam olsun kayseri'mt'ye nöğrüyonuz bakalım :wiinkk: mehmet nasıl tekteker o'öyle be biladerim felaket 3'tekerci seni :) dikkatli ol.... :rendeer:

Bu vatan için kanlarını döken Şehitlerimizi,Mehmetcik'lerimizi saygıyla anıyorum...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

selam arkadaşlar. nasılsınız. allah kısmet ederse 10 mayısta bende geliyorum... birkaç gündür yoktum forumda. malum izmire gittim gezmekten internete giremedim :) şu anda otobüsteyim ankaraya gidiyorum. elin gavuru yapıyor be otobüste internet var :)
ankaradan istediğiniz bişey var mı?
hepinize selamler. pazar günü görüşürüz....

kanka orda olacaz bu hafta ben boru döşücem haftaya geliriz bire ıpılıp

10 mayısta gelde sonra ne haltın varsa yeee ıpılıp kraliçesi

selam arkadaşlar. nasılsınız. allah kısmet ederse 10 mayısta bende geliyorum... birkaç gündür yoktum forumda. malum izmire gittim gezmekten internete giremedim :) şu anda otobüsteyim ankaraya gidiyorum. elin gavuru yapıyor be otobüste internet var :)
ankaradan istediğiniz bişey var mı?
hepinize selamler. pazar günü görüşürüz....

canının sağlığı tuncay kendine dikkat et

Son düzenleme:
lan kanka

kafanı kırarım amuk kraliçesi
:queen:

kanka aslında bizim damlama sulama işi haftıyaydı ama ben bu hafta bitireyim dedim 10 mayıs bomba olacak inşallah görüşürüz çok uzakya aramız 5 dükkan hehe

gelde muzlu süt ısmarla kanka geçmişlerine savalım

la kanka nerelere gidilecek gezide bellimi

Son düzenleme:
Merhabalar. Yaz geldi uni yakında tatil olacak bu sırada da motorsiklete başlamayı düşünüyorum. Ehliyet aldıktan sonra da bir CBR 125R almak istiyorum. Acaba Kayseri'de SS sınıfında eğitim veren yer var mı? Gerçi İst ve Ankara da Honda, BMW gibi ileri derece kursları varda, burada da ona yakın birşeyler var mı?

mehmet bey sarı civciv harika olmuş

mehmet kardaş bir organize yapsanda şöyle bir gezi yapsak

Son düzenleme:
selam arkadaşlar...nasıl gidiyor??
mehmet haftaya pazar ile ilgili planlar neler anlat bakalım bize :rendeer:
fatih inşallah eldivenler haftaya yetişir yoksa yedim seni hemde çiğ çiğ :) :wiinkk:

Merhabalar. Yaz geldi uni yakında tatil olacak bu sırada da motorsiklete başlamayı düşünüyorum. Ehliyet aldıktan sonra da bir CBR 125R almak istiyorum. Acaba Kayseri'de SS sınıfında eğitim veren yer var mı? Gerçi İst ve Ankara da Honda, BMW gibi ileri derece kursları varda, burada da ona yakın birşeyler var mı?

hoşgeldin aramıza :rendeer:

Son düzenleme:
ferhat abi nazi kask ın ve eldivenin geldi abi tuncay seninde kaskın geldi şimdiden hayırlı olsun geziye gelince benim bir fikrim yok siz nereye derseniz benim teker oraya döner

mehmet bey sarı civciv harika olmuş

mehmet kardaş bir organize yapsanda şöyle bir gezi yapsak

ahmet abi bu pazar yani 10 mayısta bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz

Son düzenleme:
umarım hafta sonu yağmurlu olmaz. hava durumunda cuma gününe kadar gösteriyor ve full yağmurlu.
abi dediğim gibi bi aksilik olmazsa 11 mayıs pazartesi para elimde olacak gelirim o zaman almaya kaskı. teşekkür ederim..
:pr:deli olcam ya bu gün açıklanacak tı ehliyet sonuçları hala açıklanmadı sabahtan beri bi heyecanla bekliyorum....

tamam mehmet bir ara uğrarım :cat:

tuncay ehliyeti al sende artık aaaaa!!!1 sene oldu bee :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar