Geçmiş olsun mübarek bayram günü Rabbim ıslah etsin. İnşallah bulunur.
Dün akşam 17:00 sıralarında pendik marinaya yakın yerde sahilde otururken önümden aynısı geçti,hatta bu motoru nerden tanıyorum derken egsozu gördüm,uzunluğuna dikkat etmedim ama aynısından vardı üzerinde (eminim) kasksız şortlu genç biri sürüyordu tuzla tarafına doğru gitti.yolun sağındaydım o tarafta grenaj vardı ama üzerinde sticker yoktu düz sarıydı. ümit vermek gibi olmasın ama git bak bence. çünkü polis peşlerine düşmediği için parçalayıp satmak yerine binip hava atıyorlar şerefsizler...
Dün akşam 17:00 sıralarında pendik marinaya yakın yerde sahilde otururken önümden aynısı geçti,hatta bu motoru nerden tanıyorum derken egsozu gördüm,uzunluğuna dikkat etmedim ama aynısından vardı üzerinde (eminim) kasksız şortlu genç biri sürüyordu tuzla tarafına doğru gitti.yolun sağındaydım o tarafta grenaj vardı ama üzerinde sticker yoktu düz sarıydı. ümit vermek gibi olmasın ama git bak bence. çünkü polis peşlerine düşmediği için parçalayıp satmak yerine binip hava atıyorlar şerefsizler...
geçmiş olsun hocam inşallah bulunuro çalanların Allah belasını versin bedava alıyoruz sanki bu motorları motorsiklet araba gibi değilki adam hemen parça söküo 2 el yedek parça olarak satıyor en güzeli gprs bağlamak aslında motora
dün küçükbakkalköyde komple sarıya boyalı bi gsxr gördüm ama bu motor olabilir mi emin değilim
Abi bi gelişme var mı arıyo musun hala?
inş. çıkar bir yerlede de nerden çıktığıda önemlii değil.ale:
Yok kardesim makesefKardeşim bi ses seda yokmu :silent:
Ne zamandır benimde aklımda,gördüğüm yerde pert edicem süreni ama denk gelmiyor o kadar gezdiğim halde...
Çıkma parça satan yerlerde izine rastlanır belki