Kayıp Motorcular

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konuyu bende düşünmüştüm, içine kendimide katarak tabi. ölsem burada kimsenin haberi olmaz.
gerçi bende uzun zamandır girmiyorum siteye ama hala hayattayım merak eden varsa :king: evde internet bağlantım yok artık ve ayda 2-3 defa giriyorum cafeden.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla vereceğini bilsem inceden bi kaza bile yaparım...sonra dümenden 2 alçı...ah vah öldüm bittim...sonra makinaya 1000 lira masraf...sonra beni kimse tutamaz...yıldızlar bile tutamaz...neyse hayali bile güzel...Halisin motoru çenemi bile yormadı...ben ketıla bile razıyken:p

tamam ne zaman istersen vereyim tur atcaksan :queen::queen:

tamam ne zaman istersen vereyim tur atcaksan :queen::queen:

Halis abi bak geçen ne gördüm anlatayım...Cartoon Otel var Taksimde...bir müşteriyi almaya gittim...biraz beklerken elimi yüzümü yıkamaya lavaboya gideyim dedim...birde baktım Sinbonun bir zımbırtısı vardı orada...çok şeker bişey...otomarik sıvı el sabunu makinası ama mübarek uzay gemisinden fırlamış gibin bir ürün...dijital ekranlı...3 tane digital göstergesi var...içindeki şampuanın oranını gösteriyor falan...çok harika bir ürün...valla bayıldım...:p

aklıma şey geldi...ulan motorların çoğunda olmayan bir digital kadran teknolojisi var diye kıskandım valla...:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi bak geçen ne gördüm anlatayım...Cartoon Otel var Taksimde...bir müşteriyi almaya gittim...biraz beklerken elimi yüzümü yıkamaya lavaboya gideyim dedim...birde baktım Sinbonun bir zımbırtısı vardı orada...çok şeker bişey...otomarik sıvı el sabunu makinası ama mübarek uzay gemisinden fırlamış gibin bir ürün...dijital ekranlı...3 tane digital göstergesi var...içindeki şampuanın oranını gösteriyor falan...çok harika bir ürün...valla bayıldım...:p

aklıma şey geldi...ulan motorların çoğunda olmayan bir digital kadran teknolojisi var diye kıskandım valla...:queen:

para var huzur var 25 tl ver sendede olur marketlerde var :cat:

Birde eskiden mondial KT 125 sahibi, yeni BMW sahibi Gültekin vardı.. Hiç sesi çıkmıyor... Gerçek KT yorumcularından birtanesi...

bir çok kişi bazen vakit bulamadığından giremiyordur yada motorunu satmıştır o sebeple siteye girmiyorudur.

ben günde 10 defa siteye giriyorsam motorumu sattıktan sonra şimdilerde 1 defa ancak giriyorum. çünki o zamandan şu anda sohbet ettiğimiz kimseler kalmadı gibi...

Bir haftalık hafızayla yaşadığım için çok nadir hatırlıyorum.2007 yılında üye olduğumda o güzel dönemin son demlerine denk gelmiştim gerçekten harikaydı.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Donald duck yasiyormus.
Almanyayi karistirip,Amerikanyaya donmus.
Nefis bir gezi raporu geliyor demekki.:):cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ghost rider nerelerde yau :silent: hiç yeni videosu yokkk :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar