Kayıp Motorcular

arkadaşlar uzun zaman dır giremiyorum ama ara sıra bakmaktayım merak ettiğim kişiler eftelya hanım ve skullhunter bilen varsa cevap yazarsa sevinirim

::thanks:
::thanks:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metehan şafak kaç :mrgreen:

metehan şafak kaç :mrgreen:

Şafak doğan güneş...:p

düşenin dostu olmaz derlermiş külliyen yalan...:p

aha bak Halis abi bana mutfak robotu ketıl ve bilumum el aletlerinden oluşan bir sepeti bana yollamış sağolsun...:p

ama sepetin içinden birde elektrikli testere çıktı...STIHL marka...o ne ola ki...:queen: Sınbo artık elektrikli desderemi üretmeye başladı...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şafak doğan güneş...:p

düşenin dostu olmaz derlermiş külliyen yalan...:p

aha bak Halis abi bana mutfak robotu ketıl ve bilumum el aletlerinden oluşan bir sepeti bana yollamış sağolsun...:p

ama sepetin içinden birde elektrikli testere çıktı...STIHL marka...o ne ola ki...:queen: Sınbo artık elektrikli desderemi üretmeye başladı...:p

belki kendi kendini pert edersin diye :queen:

Valla vereceğini bilsem inceden bi kaza bile yaparım...sonra dümenden 2 alçı...ah vah öldüm bittim...sonra makinaya 1000 lira masraf...sonra beni kimse tutamaz...yıldızlar bile tutamaz...neyse hayali bile güzel...Halisin motoru çenemi bile yormadı...ben ketıla bile razıyken:p

Bencede bunu düşünmek lazım bi çözüm yolu bulmak lazım :) hangi forumlara üye olduğumu annem babam kardeşim nereden bilecekler.. ölüp gitsem hiç kmsenin haberi olmas bee:pr::pr::farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla vereceğini bilsem inceden bi kaza bile yaparım...sonra dümenden 2 alçı...ah vah öldüm bittim...sonra makinaya 1000 lira masraf...sonra beni kimse tutamaz...yıldızlar bile tutamaz...neyse hayali bile güzel...Halisin motoru çenemi bile yormadı...ben ketıla bile razıyken:p
bin degil 10 bin bile masraf cıksa beni kasmaz kasko diye birşey var biliyormusun amac sadece sen pert ol yeter :queen::queen:

bin degil 10 bin bile masraf cıksa beni kasmaz kasko diye birşey var biliyormusun amac sadece sen pert ol yeter :queen::queen:

Benim en az 10 motorum oldu...1 tanesi bile kasko yüzü görmedi ağğbii...:p

Bir kaskom bile yok...anlıyormusun...hadi gülümse...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar