Kaygan yol,adi lastikeler ve .... Kaza yaptım :(

Çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...

Sana pek bişey olmamış hiç üzme canını... Motor hallolur... (bende kaza yapmıştım 1000 ytl masraf var ama bende bişey yok :) )

Ama korumalarını kesinlikle ihmal etmemlisin... Ben botumu giymemiştim ayak bileğimde derin bi sıyrık var...

Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...

Cok Gecmis Olsun Kardesim Lutfen Motor Kullanan Arkadaslar Lutfen Dikkat Yagmur Ilk Yagdiginda Lastikleriniz Yola Alismadigi Icin Asiri Derecede Kaymaya Yatkindir Lastik Alistiktan Sonra Tutunma Iyilesir Ama Siz Siz Olun Yagmurda Mumkun Oldugunca Hiz Yapmayin Virajlara Mumkun Olacabilecek En Dusuk Hizlarda Girin Hepinize Kasasiz Belasiz Surusler

Kardeş geçmiş olsun! Zaten her halde her motorcunun senin anlattığın gibi bir anısı vardır! En azından benim senin anlattığına çok benzeyen bir anım var...!
Allah bir daha kaza bela vermesin! Bu anılarında zaten azı karar çoğu zarar! Fazla çoğaltmamak lazım... :queen:

Allah korumuş en kötü ve son kazan bu olur umarım. Geçmiş olsun. Motor düzelir sende hasar olmaması sevindirici sıkma canını...

Yağmurlu havada benimde viraj deneyimim var.Motor altından kayıp gittiğinde arkasından koşup tutmak istiyo adam ama zor tabi.Benim tüm korumalarım tamdı ve motoru kaldırıp direk devam ettim.Yararını bildiğim içinde hiç ihmal etmiyorum.Kaza tecrübesi olmayan arkadaşlarında bu yazıları dikkate almalarını diliyorum.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun , , , , , ,

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun....Bidaha olmaz işallah.............

üzdün bizi pıerzıg...dikkat et...kayıyo bizim makinalar dostum...en alt limitde kullanmak lazım...

Moderatör
Gecmis olsun hocam.. Allah daha kotulerinden saklasin..

Büyük geçmiş olsun KARDEŞ... Küçük kazalar büyüklerini önler..! Sana yardım edenlere de sonsuz şükranlar... Yaşasın Motor kardeşliği... :wiinkk:

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Cana gelecek mala gelsin.
Başımıza gelen ve ders çıkartmamızı gerektiren benzeri tüm olaylarda ortak nokta; Kask ve koruma malzemelerinin önemi ve hızın felaket olduğu.
Bizler motosiklet kullanımını bir zevk, bir hobimizin icraata dökülmesi olarak görebiliyorsak; Felsefemiz:''ÖNCE EMNİYET, SONRA HAREKET'' olmalı . Sevgiyle kalın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun kardesım...allah acıl sıfalar versın....

Burada ki ana fikir bence İnsanlığın Ölmediği Duygusunu yaratan Güzelim izmirli arkadaşlarımızdır:cat:
sevgili arkadaşımız ise ''Randevusunu'' erteleme fırsatı yaratarak bizleri deliler gibi sevindirmiştir çok şükür:cat:
İlk yardımın en azından Moral Önemi umarım kavraanmıştır. Güvenlik hakkında bendeniz bir şey demeyeceğim, arkadaşımız sözlerden daha fazlasını işitmiş zaten.
Burada paylaştığı için teşekkür ederiz. Yeni üyeler, inatçı bazı arkadaşlar okuyacaktır ve bence faydalı olacaktır.
Tekrar geçmiş olsun. Bundan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim herkese:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok gecmiş olsun ..üzüldüm :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar