- Konu Yazar
Bu Pazar değerli dostum kaan ile kayacı vadisine gitmeye karar verdik. Yol 30 km civarında. İşte resimlerimiz: 
Yolda marketten yemeklik malzemelerimizi aldık.

Yol resimleri :cat:

Yol bozuk ve yaş olunca başka bir güzergah deneme kararı aldık. En zor olanıda geri vites olmamasıydı.

Keyifli yolculuğumuz serin su kenarında son buldu.

Başka motosikletli dostlarımızda bizler gibi düşünüp serinliği tercih etmişlerdi.

Kayacı vadisindeki su üzerindeki ahşap zemini 35 ytl den kiraladılar,neyseki tüm yiyecekleri biz yoldan almışız yoksa 150 ytl den aşağı kalkamazdık! Sanal alemde serinlemek isteyenler buraya başlığında kapuzbaşı şelalesinde dubleks ev kirası günlük 30 ytl tutmuştu…:bounce:

Resimlerin devamını kaan'dan bekliyorum. :cat:
Yolda marketten yemeklik malzemelerimizi aldık.

Yol resimleri :cat:

Yol bozuk ve yaş olunca başka bir güzergah deneme kararı aldık. En zor olanıda geri vites olmamasıydı.

Keyifli yolculuğumuz serin su kenarında son buldu.

Başka motosikletli dostlarımızda bizler gibi düşünüp serinliği tercih etmişlerdi.

Kayacı vadisindeki su üzerindeki ahşap zemini 35 ytl den kiraladılar,neyseki tüm yiyecekleri biz yoldan almışız yoksa 150 ytl den aşağı kalkamazdık! Sanal alemde serinlemek isteyenler buraya başlığında kapuzbaşı şelalesinde dubleks ev kirası günlük 30 ytl tutmuştu…:bounce:

Resimlerin devamını kaan'dan bekliyorum. :cat:
Son düzenleme: