Kayacı vadisi Mersin (vıceroy&kaan)

Bu Pazar değerli dostum kaan ile kayacı vadisine gitmeye karar verdik. Yol 30 km civarında. İşte resimlerimiz: :)
Yolda marketten yemeklik malzemelerimizi aldık.

Yol resimleri :cat:

Yol bozuk ve yaş olunca başka bir güzergah deneme kararı aldık. En zor olanıda geri vites olmamasıydı. :p

Keyifli yolculuğumuz serin su kenarında son buldu.

Başka motosikletli dostlarımızda bizler gibi düşünüp serinliği tercih etmişlerdi.

Kayacı vadisindeki su üzerindeki ahşap zemini 35 ytl den kiraladılar,neyseki tüm yiyecekleri biz yoldan almışız yoksa 150 ytl den aşağı kalkamazdık! Sanal alemde serinlemek isteyenler buraya başlığında kapuzbaşı şelalesinde dubleks ev kirası günlük 30 ytl tutmuştu…:bounce:

Resimlerin devamını kaan'dan bekliyorum. :cat:

Son düzenleme:
o ahşap zemini marangozda yaptırsan 35 ytl tutmaz:) ama pahalıda olsa 1 haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmışsınızdır :cat:

ArkadaşLar çok güzel bir gezi olmuş gerek fotoLar manzaralar harika görsel güzellik içinde ayrı teşekkürler daha başka geziler ve fotolarınızla bekleriz saygıLar...

Hakikaten marangoza yaptırsan anca o kadar tutar,sezon bitiyorya...Günah keçisi biz olduk heralde. Doğa nefisti. :wiinkk:

Çok güzel bir gezi olmuş.Görüntüler için binlerce teşekkürler.Serinledik valla:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vıceroy kardeş görmedım sanma :) güzel bır gezı yapmısınız tebrıkler. fakat bır yerde yanlış bır yazın var :mrgreen:

Gece dostum dikkatin sağlammış. :)
bozuk yazacağıma bazuk yazmışım düzelttim.
Kayacı vadisi Doktorun yeri olarak da bilinir. Erdemliden sonra limonlu girişindeki köprüyü geçince sağa dönerek dağ tarafına doğru çıkarak bulabilirsiniz. Yolda yön levhaları var adresi kolaylaştırıyor.
:bounce:

sabah kahvaltısı elma :)

alışverişten :) ama montla kask bela olmadı :)

yoldan kareler

ve sonunda kayacı vadisindeyiz. erkekler mangala bayanlar salataya :mrgreen:

serden hocanın kuzuları bunlaaaarrr :mrgreen:

çevreden serinleme manzaraları

buda benkaan :queen:

dönüş yolu ve dooğru serden abilere... menüde güzel gezi resimlerinin slaytı ve çukulatalı dondurma, üstüne pişmaniye ve ayıptır söylemesi nescafe :queen:
geldiğin için teşekkürler serden abi...
yolumuz açık olsun :wiinkk: ( anladın sen onu )

Son düzenleme:
Hocam güzel gezi, paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda ziyaret etmemiz lazım.

Sağlıcakla kalın.

Kaan ellerine sağlık dostum. Senin gibi tecrübeli,bilinçli bir insanla gezi ayrı bir keyif. :) yolumuz açık :cat:
fevri murat bu mekanı listeye mutlaka ekleyin bence :bounce:

kira pahalı kendi dogal güzelliklerimizde kendi memleketimizde kazık yemek zoruma gidiyor arkadaşlar.güzel gezi olmuş

Kaancım elinize saglık güzel bir gezi olmuş
,sayenizde gidecek bi güzergah daha buldum :mrgreen: Vadiyi çok begendim yanlız anlamadıgım şey o tahta masaya 35 ytl kiramı aldılar yoksa satın mı aldınız :p

Kaan cım kiloları yağları nasıl aldığın belli oluyor. Maşallah marul gibi göbek yapmışsın.Masaya baktım da herşey tam tekmil.
Çok güzel eğlenmişsiniz anlaşılan .

Çok çok güzel bir gezi olmuş. Sayenizde gezdik gördük. Paylaşım için teşekkler.

paylaşım için sağolun bende baharda gitmiştim harika bir yer yaa temiz hava, su sesi ve kuş sesinden başka ses yok insanı dinlendiriyor yolu biraz dar ve uzun ama değer bence birde yolda giderken tavuskuşları vardı renkleri çok güzellll...

güzel gezi olmuş.görüntüler güzel.paylaşım için saol.
vakit olmuyo adam olmuyo yer bulunmuyo ki bir gezide biz yapalım.

Kaancım elinize saglık güzel bir gezi olmuş
,sayenizde gidecek bi güzergah daha buldum :mrgreen: Vadiyi çok begendim yanlız anlamadıgım şey o tahta masaya 35 ytl kiramı aldılar yoksa satın mı aldınız :p

sana tarif etmiştim zaten. bu yere varmadan köprüden sola in crossla sularda çoştur kendini :queen:

tüzemen
Kaan cım kiloları yağları nasıl aldığın belli oluyor. Maşallah marul gibi göbek yapmışsın.Masaya baktım da herşey tam tekmil.
Çok güzel eğlenmişsiniz anlaşılan .

vallahi göbek aldı gitti abi. deponun üstüne koyuyorum artık :queen:

Kaancım, zaten chooper göbeksiz kullanılırsa imaj eksik kalır o da olmaz. :p

komşum manzara süper elinize saglık buranın yolunu tarif ette gidip kros yapalım var ise asfalt olmayan bir tarif olsun lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar