Kawasakiye dair tüm güzel duyguların katili Z Moto

kawasaki yi hiç sevmedim tercih etmedim, ama bu maalesef motorların kalitesinden değil distribütör kalitesindendir. Yakın arkadaşımında garantili motorunun mekaniğinde çıkan arızasını halletmemek için ömründen ömür aldırlar yavşak saçma tavırları ile. Açık söylüyorum müşteri bazlı olmayan, kaypak ilgisiz ve sorunlarınıza bahane üretmekte bir numara bir firmadır.

şimdi uyku moduna geçiyorum ama şu Halkbank meselesini merak ettim onu bi yazıver yarın okurum...çünkü hiç bir banka müşterilerini wcye sokmaz personeli harici...yani nasıl bir bankanın wcsine girip veya giremeyip birde verip veriştiriyosun merak ettim...umumi wc benim bildiğim ya börgır kingde olur ya camide ya da kafede...:queen:
bangaların o pırıl pırıl wcsine girmeye çalıştım deme sakın ...:p

http://www.konak.bel.tr/includes/birimler/isyeriacma.asp

Tuvaletin hangi şartlar da olup olamayacağı açık şekilde bellidir :) Bu ülkede hiç bir şey düzgün yapılmadığı için buna şaşırman normal.

Bu banka bir avm veya işhanı içinde değil, ruhsat şartlarına göre tuvaleti olmak zorunda veya en azından ben öyle anlıyorum. Müşteri tuvaleti olan bankaları da biliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=AQgUDkbkSJ4

Bizim bina da kağıt üstünde otopark var ama araç giremiyor :) Ama motor da sorun yok :)

Son düzenleme:
biraz küçük diyorlar...1.90 boy ve 135 kiloya uygunmudur sence...düşüncen nedir...birde Kızıltoprak da tam olarak nerde stadın ordan bir tarif edebilirmisin...

Bostancı istikametinden gelip Bağdat caddesini bitirdiğinde yol ikiye ayrılır hep sağ şeritten düz gittiğinde yol seni 1nci köprü istikametine götürür tam e5 dönüşünde önce galerileri ardından da motosiklet mağazaları görürsün, zaten o noktada yoğun bir şekilde motosiklet ve aksesuarcı göreceksin. Sağ tarafında küçük bir araç park alanı var veya yol üzerine park edebilirsin.

Motor küçük değil sığmasına sığarsın ama ince olduğu için depoyu kavramak o kilo ile biraz yorucu olur. Oturuşu sürüşü gayet güzel. Senin z300 veya inazuma bakman daha mantıklı olur. Sl serisinin inceliği hem avantaj hemde de avantaj.

Bende hem 250sl var hemde r25. Sl i daha çok sevmeme rağmen r25 kullanmaya başladım. Bende hafif göbekli olduğum için sl in üzerine yatmak benim için biraz yorucu oluyordu

Mete abi asıl bankalar cumartesi pazar açık olmalı..Benim bi pazarım var ve bankadaki işlerimi halledemiyorum, hafta içi de izin alamıyorum.

Arkadaşlar Z motodan önce Mete abinin çalıştığı bankaya toplu mail atalım hafta sonu açık kalsın diye =)

Ben özel bir şirkete çalışıyorum ve haftada bir gün tatil olmasının insan hayatına yapılmış çok büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Z moto konusuna gelince, bence motosiklet camiasına büyük zararları var, kırım kongo kenesi misali hep zarar =) Kawasaki gibi markayı mundar ettiler.. Hiçbir konuda olumlu-hayırlı işleri yok.. Bi cumartesi pazar tatil olayları güzelmiş, en azından çalışanlarını insan yerine koyuyor olsalar gerek.

http://www.kawasaki.com/Contact/Online

Her türlü şikayetlerinizi bu linkten yapabilirsiniz. Kawasaki büyük bir firma, mutlaka dönüş yapacaklardır.

z moto sahıbı ulkemızın ılerı gelen sanayıcı zengınlerınden bırı dıye bılıyorum ama kım oldugunu bılmıyorum. motosıkletlerı sevıyor ve bu ısı hobı olarak yapıyor . aksaklıklar ve ılgısızlıkler bundan kaynaklanıyor yanı ıse tam olarak sarılma yok .çünkü ıhtıyac yok :)

Merhaba Arkadaşlar, bu topiğin linkini olduğu gibi kawaya gönderdim. bakalım ilgilenen olacak mı :) mete kardeşimizi çok üzmüşler ...

"Hello, please check this link.
There are many problems about the distributor company in Turkey."

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-dair-tum-guzel-duygularin-katili-z-moto.html

z moto sahıbı ulkemızın ılerı gelen sanayıcı zengınlerınden bırı dıye bılıyorum ama kım oldugunu bılmıyorum. motosıkletlerı sevıyor ve bu ısı hobı olarak yapıyor . aksaklıklar ve ılgısızlıkler bundan kaynaklanıyor yanı ıse tam olarak sarılma yok .çünkü ıhtıyac yok :)

şu kawa servislerini o kadar çok şikayet ediyorlarki kawa almaya korkuyorum...

Cumartesi açıklar, kendilerine dava açtım garanti yüzünden. Akü garanti dışı diyor, ben de dedim senin kafana göre değil o garanti değiştir dedim değiştirmedi. Hakem heyetine dilekçeyi bastım. Emsal karar çıkarsa paylaşacağım.

Abi an itibarı ile japonyaya dilim döndüğünce mail atmış bulunmaktayım 800 karakter ile sınırlandırma yapmasalar çok daha güzel örnek verecektim ama sığdırdık mecburen ahanda mesaj;

Firstly; I am fan of kawasaki but there are many problems in Turkey's distributor abaut Z-MOTO A.S
Z-MOTO's ownbusiness is a very richman. He don't care to sell about who wants to buy kawasaki. Beside,your technics services and motorbike's spare part are very expensive.
In Turkey everyone young population is higher than adult and yamaha is aware of this.
Kawasaki is very popular in Turkey cuz, thanks kenan sofuoglu, toprak razgatlioglu.
Briefly, In Turkey's users of motorbike, they know kawasaki and respect it. But this reasons especially high price/technical service many of people don't buy kawasaki.
My opinion, you should came Turkey rather than distributor of Z-MOTO. I hope you should connection with here for evaluation potential in Turkey.

Abi an itibarı ile japonyaya dilim döndüğünce mail atmış bulunmaktayım 800 karakter ile sınırlandırma yapmasalar çok daha güzel örnek verecektim ama sığdırdık mecburen ahanda mesaj;

Firstly; I am fan of kawasaki but there are many problems in Turkey's distributor abaut Z-MOTO A.S
Z-MOTO's ownbusiness is a very richman. He don't care to sell about who wants to buy kawasaki. Beside,your technics services and motorbike's spare part are very expensive.
In Turkey everyone young population is higher than adult and yamaha is aware of this.
Kawasaki is very popular in Turkey cuz, thanks kenan sofuoglu, toprak razgatlioglu.
Briefly, In Turkey's users of motorbike, they know kawasaki and respect it. But this reasons especially high price/technical service many of people don't buy kawasaki.
My opinion, you should came Turkey rather than distributor of Z-MOTO. I hope you should connection with here for evaluation potential in Turkey.

içerik hakkında yorum yapmayacağım, sadece şunu söyleyebilirim: çok kötü bir açıdan şikayetçi olmuşsunuz.
yazınızı google translate ile türkçeye çevrildiğinde şu sonuç çıkıyor(büyük ihtimal onlar da anlayabilmek için benzer bir yöntem izleyecektir zira dil de çok doğru değil), hiç olumlu bir geri dönüş alacağınızı sanmıyorum.

"Birincisi; Ben kawasaki hayranıyım değilim ama AS Z-MOTO atılmış Türkiye'nin distribütörü birçok sorunlar var
Z-MOTO en ownbusiness çok richman olduğunu. O Kawasaki almak isteyen yaklaşık satmak umurumda değil. Yanında, senin teknik hizmetler ve motorbike 'yedek parça çok pahalı.
Türkiye'de herkes genç nüfus yetişkin daha yüksektir ve bu yamaha farkındadır.
Kawasaki Türkiye, teşekkürler Kenan Sofuoğlu, toprak razgatlioglu çünkü çok popüler.
Kısaca, motosiklet Türkiye'nin kullanıcıları, onlar Kawasaki biliyorum ve saygı. Ama insanlar bu nedenlerle özellikle yüksek fiyat / teknik servis, birçok Kawasaki satın almayın.
Benim düşüncem, yerine Z-MOTO distribütörü daha Türkiye'ye geldi gerekir. Ben Türkiye'de değerlendirme potansiyeli burada bağlantı gerekir umuyoruz."

Hocam google translate düzgün bir ingilizce koy yine yanlış çıkar türkçe dilini beceremiyorlar..

Bu yazı karakteri sayısına göre daha net anlaşılır yazacak birisi varsa yollasın burdan ben yine yollarım kawasaki ye

Az önce Z moto ile aramızdaki görüşme;

+Bu konuyu siz çözemiyorsunuz durumu japonya kawasakiye yazacağım,
-İster hollandaya yazın ister japonya'ya bizi ırgalamıyor sizin sorununuz.
Ayrıca bizi bir daha rahatsız etmeyın.

Aramızda böyle bir konuşma geçti.Mert Kaçar ismindeki şahısla

Benim motorumu mahveden servise tekrar yönlendiriyor ben böyle kepazelik görmedim.

Z moto gerçekten kepaze kawasaki alacaklar 40 kere düşünsünler

Adamlar kawasaki gibi bir markayi dünyanın 3. Sınıf ülkesi Turkiye ye getirmisler daha ne istiyorsunuz. Hic gelmese daha mı iyidi? :)

senin hangi 1.2. yada 3. dünya ülkesini gördügünü bilmem ama avrupada gitmedigim az ülke var ..
Vatanimiz gibi ülke yok , bunu böyle bilin ... Markalar saglam temsilci bulamiyorsa bunun sorumlusu üc kagitci esnafdir. insaallah halkin gelir düzeyi yükselir siz o zaman görün markalarin nasil siraya girdigini..

senin hangi 1.2. yada 3. dünya ülkesini gördügünü bilmem ama avrupada gitmedigim az ülke var ..
Vatanimiz gibi ülke yok , bunu böyle bilin ... Markalar saglam temsilci bulamiyorsa bunun sorumlusu üc kagitci esnafdir. insaallah halkin gelir düzeyi yükselir siz o zaman görün markalarin nasil siraya girdigini..

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Bu esnaf bozuntuları motosiklet sektörünü bu hale getirdi.

Birde Kawasaki alan arkadaşlar. Z-Moto berbat .. Neden alıyorsunuz sizi insan/müşteri yerine koymayan bu saçma sapan distributorden motosiklet?

Başka Japon yokmu? KAwasaki çokmu ucuz diğerlerinden??

Bakın bu iş bize patlıyor yine. Almayın satış adetleri sıfıra yakın düşsün Japonda o kadar salak degil distributoru değiştirmek ister o zaman.

Bu kadr berbat bir distributorden halen motosiklet alıyorsak sorun bizde başka kimde olabilir ki?

Kawasaki alıp dışarıdaki servislerde sorunlarimi çozuyorum.
Kafam rahat oluyor. Kaliteye binmiş oluyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
z moto sahibi dünyanın sayılı zenginlerinden ferrari gibi bir markanın sitesinde özel koleksiyoner olarak adı geçiyor lavuğun. Gündeme gelmeyen karanlık bir adam muhtemelen kawasaki bu lavuktan bayiliğini almayada çekiniyordur. Motorum oldu 1 aydır krenaj bekliyorum dayanamadım sonunda iskeletor gibi gezmeye başladım. Bu iki ayaklı lavuk ticaret için değil kendi t.... keyfine bu işi yapıyor.Kawasaki benim olacaktı ben o t..kesmeyi bilirdim. T...sız co olarak mondial fanı yapardım onu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar