Yazdıklarında sonuna kadar haklısın, sırf şu muhabbetler yüzünden fuarda 636 alacakken beni vaz geçirdiler, Honda aldırdılar. İyikide Almışım.
İnanın cebimde nakit para ile gittim kapora verip alacaktım, fuarda ilk kawasaki standına gittim neyse.. motorun üzerine oturmak yasaktır yazmışlar, sorumluya dedimki oturmadan oturuş pozisyonunu vs görmeden nasıl motor alayım, adam bana demezmi daha önce binmediniz mi!

hayır dedim oyüzden bakmak istiyorum bakın alıcıyım vs dil döktüm 1 ton, gitti birilerine sordu geldi kemerinizi çıkarın, montunuzu çıkarın çizilmemesi lazım dedi

eyvallah sanki havalimanına giriyoruz, Tamam bu konuda haklı günde binlerce kişi üzerine oturacak ve motor deforme olacak yalnız sen koskoca bir firmasın bi zahmet o motoru teşhir olarak 3-5 ucuza sat ama insanların hevesini kırma, müşteri kaybı yaşama. Neyse teşekkür edip üzerine oturup baktım. Fuarı gezip gelicem diye yanlarından ayrıldım, bu ve benzeri kawasaki ile alakalı açılmış binlerce şikayeti okumuştum bunları bile aldırış etmemeksizin alacaktım, neyse, honda standına gittim önceki motorum 600rr dı, yine sıfır almıştım, bi baktım 1000RR' da kampanya var neredeyse 636 fiyatına arada 2-3 bin fark var, sorumluya bir iki bilgi alabilirmiyim dedi hemen yardımcı olmaya başladı, ne zaman geleceğini vs vs.. bir kaç teknik bilgi sorduktan sonra daha ben demeden buyrun üzerine binin bi bakın lütfen demezmi.. adam müşteri kapma peşinde işte satış budur, müşteri memnuniyeti budur, ilgi alaka budur, yahu sen fuara gelmişsin o motoru tanıtmak için, etrafına bant çekip elleme oturma ne demek? Tamam 1000 kişi oturur 10 kişi alır, fakat alacak 10 kişi zaten almak için gelmiştir, onları kızdırıp 2-3 tanesini kaçırma! kötü reklam yapma, böylede forumlarda yada şikayet sayfalarında ifşa olma..
ilk motorum yamaha R125 di, sonraki motorum 250r, sonra 600rr, şimdi 1000rr Honda seviliyorsun :joker: Sanırım biz türklere hitap eden esnaf işi dediğimiz her ihtiyacı karşılayan tek marka.. o yüzdenden konteryner konteyner motor satıyor. Tam gaz devam HONDA...