kawasaki zzr 250

arkadaşlar ne yalan soliim ben bu motorun varlığından habersizdim tamamiyle..
youtube da rastladım tesadüfen izledim araştırdım ve motordan çok etkilendim:cat: özelliklede sesinden :queen: . sizler ne düşünüyorsunuz bu motor hakkında :silent:
bikepics-435918-800.jpg

BUDA VİDEOSU ARKADAŞLAR

http://www.youtube.com/watch?v=cGxixTlsmFc

abooooooo :cyclopsan Turkiye de piyasası war mı sen onu söleee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARkadaşım gir japon motor sitelerine bak ne makineler var dibin tavana vurur türkiye ye her model gelmiyor türkiyeye gelen modeller ordakilere göre 2. sınıf kalıyor senin burda bindiklerine adam burnunu kıvırıyor

yapcağın çok basit arama motoruna yaz '' motorcycle '' die bak neler görcen gözün gönlün açılcak :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ARkadaşım gir japon motor sitelerine bak ne makineler var dibin tavana vurur türkiye ye her model gelmiyor türkiyeye gelen modeller ordakilere göre 2. sınıf kalıyor senin burda bindiklerine adam burnunu kıvırıyor

yapcağın çok basit arama motoruna yaz '' motorcycle '' die bak neler görcen gözün gönlün açılcak :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

biliorum dsotum benimde motora olan ilgim dah yeni başladı yani hiç ilgim yoktu bende tr ye girmeyen cook motor gordum nette rahat ol , fakat buna rastlamamıstım hem kendim için begendimde bu motoru o yuzden paylaştım gt 250 hyosung alcagıma ne bilm bunu alırım die dusunuorum ama pyasasını araştrmadım ...

Bu motor bir dönem Türkiye'ye gelmiş, ama sanırım 2003 yılından itibaren getirilmemiş.

ben yavaş yavaş racing e mi kaysam?zaten eve almıyorlar bi de evlatlıktan red ederler kesin? :)

Evet böyle bir model var tabi. Türkiye'ye en son 2004 modelleri geldi diye hatırlıyorum. Sadece üstüne oturup poz verme şansım oldu. Denemedim ama deneyenler maksimum 180 yapmışlar. 35 beygirlik sıra 2 silindirli bir motor var.

En büyük sıkıntısı parça sıkıntısı tabi.

Benim çektiğim fotolar bunlar da...
6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

gercekten cok güzel bir motor zzr250, ama Türkiyedeki motorcular icin degil, cunku Türkiyeye sadece 2 dönem getirtilmis ve sayısı cok az burda, yedek parca sorunu yasayacagın kesin...

valla aslında parça sıkınıtsı olmicagını bilsem bu yaz alrdım bu motoru çok etkilendim ama tabi araştrmak lazım yakıt durumu nedir devasa ise gerek yoq ama 250 cc lerin icinde ben oyumu bu motora veriorum...

1100 'lük abisi gibi yedek parça sıkıntısı bu motosikletdede var o yüzden almak biraz riskli

Moderatör
Zamaninin efsane motorlarindan.. 250 cc olmasina ragmen cok guclu bir motora sahip. Almayi cok istedim ama biraz acele edip $u an kullandigim motoru aldim. 3500 ile 6000 YTL arasinda fiyatlari. Temizini bulmak oldukca zor, parca sıkıntısı ya$ayabilmen muhtemel, ama i$ini bilen bir motor ustasi bulursan bu da sıkıntı olmaktan cıkar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Usta bulursun da parça yutrt dışından geliyo....Eğer sorun yaşamassan güzel motor....

gerçekten tatlı bi alet ve yine tabi ki gelmio zaten başka ülkede yaşamak warmış hee

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha gelmeyen ne makinalar var bilsen?...300 lük makinalardan hangisi var türkiye de?.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar