Abi ben açıyorum youtube, her türlü bakım onarım videosu var. Pek aranmasada aslında ispanyolca ve italyanca videolarıda otomatik çevirme ile ara baya bilgi çıkıyor oradan da.
Ben uğraşmayı sevmiyorum sorun orada, yoksa mecbur kalsam video bir yana açar servis manuelinden aokuyup yaparım, videoda biri anlatıp gösterince benim kafam almıyor ille okuyacağım. Geçen ön far ampullerini değiştirdim, kitapçığında yazmış zaten o şekilde yaptım oldu.
Mesleğim bilgisayar ama mesela şirketin verdiği bilgisayarı formatlanıp kurulması lazım, ben yapabilirim ama ne uğraşacağım yaa deyip şirkette genç elemanlardan birine yaptıracağım, ama kendi kişisel bilgisayarlarımı kurmayı, kurcalamayı severdim, artık elime pek fazla tornavida falan alasım gelmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Iyi o halde sana nokta atışı bilgilendirme buyur

sol karenajın içinde gidonun önünden bakınca görünen 10 lu bir soket var üzerinde de lastik izolasyon var , o lastik zamanla çatlayıp su alınca göstergeler gidiyor kısa devre yapabiliyor ama motor çalışıyor yolda kalmazsın , ben 6 ayda bir lastiği sıyırıp içine kontak clean sprey sıktım , sorun yaşamamak adına tavsiye ederim..
Kontak sprey var elimde würth marka, motoru yıkayınca falan düğmelere sıkıyordum, bir de elektronik devreler için contact clean devre temizleyici sprey var içinde alkol var sanırım yağlı iz bırakmıyor, cama sticker yapıştırırken falan da işime yaramıştı, raspberry pi ya da arduino gibi gibi devre kartlarını bol bol sıkıp yıkar gibi temizlemek için kullanıyorum onu, hangisini sıkayım?
Motorla İstanbula kalmalı gideceğim bir haftasonu kadıköyden yakın sayılır diye elektrik tesisat işleri için Cemo Garaj ile konuştum, getir hallederiz dedi. Benim sislere bir şey oldu, çukura girince sarsılınca sönüyor, sonra bir daha sarsılınca yanıyor, bazen yanıyor bazen yanmıyor yani, sis farlarım yokmuş gibi davranıyorum bu aralar. hangi kablo onlarn, hangi röleden geçmiş falan baktım anlayamadım sele altında spagetti gibi olmuş bir sürü fazladan röle, kablo falan var.