- Konu Yazar
Şimdiye dek Ybr 125, Inazuma F ve Xmax 400 ile nispeten farklı motosikletlerle keyif yaptım. Xmax 400 Kendi başıma günlük 300-400 km mesafelere, artçı ile ise 150-200 km mesafelere günü birlik git-köfte ye- dön şeklinde aslında yeterli geliyor. Evet sele altı geniş bagajı var, evet otomatik kullanım rahatlığı var, evet şehir içinde ideal, evet güç olarak da şehirlerarası yollarda dahi gayet yeterli. Ama en son artçılı gezimde asfalttan dere kenarına inmem gerekti. Oturduk termosumuzdan çay doldurduk, yanında ben de bir sigara keyfi yaptım. Ama Xmax in dere kenarına inmeye ve oradan çıkmaya çalışırken bu kadar zorlayacağı hiç aklıma gelmemişti. İnerken çok sorun olmasa da çıkarken ne olur ne olmaz diye asfalta çıkana kadar eşimi bindirmedim. İşin aslı esasen motosikleti bir değiştirmek de istiyorum. Aklımda Vulcan S var ancak siteden okuduğum kadarı ile @Cyan söylemişti sanırım; Vulcan S artçıya uygun değil demişti. O sebepten V-Strom bakayım diyorum. Ancak gözüm hep Vulcan S lere kayıyor. Acaba bu Vulcan S artçı için yukarıda belirttiğim kadar mesafeler için de çok konforsuz olur mu? Yani düz yolda artçı konforu abartılı kötü değilse hafif arazileri falan da umursamayıp Vulcan S e yönleneceğim. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada sanırım boy kilo bilgisi paylaşmam daha iyi olur. Ben 180 cm ve 94 kg, eşim 170 cm ve 70 kg civarlarındadır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada sanırım boy kilo bilgisi paylaşmam daha iyi olur. Ben 180 cm ve 94 kg, eşim 170 cm ve 70 kg civarlarındadır.