- Konu Yazar
Tekrar geçmiş olsunArkadaşlar motor açıldı.Sibop kesmiş ve biyel kırmış.usta açmışken pistonları falan da değişelim dedi.Bana komple motor yada motorun iç aksam parçaları gerekecek.(piston krank silindir eksantirik vs.).Kazalı yada hacizli bir vn800 olursa motorunu alabilirim.bana parça temini konusunda yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum...irtibat numaram 0538 468 16 92
case i aldın faturası vs olacak.numara işletmesi o vakit sorun olmuyor.Ewet aynı viteste bir müddet gittikten sonra oldu bu üzücü durum.İnternetten bulduğum blok resimlerinde kırılan kısım son derece lüzumsuz boş bir bölüm gibi duruyor.Şanzımandan bir parça fırlasa hasar daha çok sol blokta olurdu gibi patlama tam ortada.
Blok tamiri ile ilgili ne yapabilirim bilmiyorum.
Yeni blok getirirsek de motor numarasının işlenmesi vs çok sorun olur gibi geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Bu Bikebsndit.com sitesinde 900 dolar ayazıyor set crankcase için.shipping ve vergi olayı nasıl acaba var mı bilginiz?ebay de sağ sol blokların her biri için 400 dolar yazmışlardı.bir tane de komple motor var 199 dolar yazmış.bir başkasıda garantili motor için komplesine 1600 dolar demiş.ne yapacağüımı şaşırdım ya arkadaşlar bir akıl verin...