merhaba arkadaşlar bende 10m gün önce siparişimi verdim siyah abs li versys

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
0 km versys alacak arkadaşlar eminim benim gibi birçok bayiyle görüşmüştür ama ben kendi başıma geleni anlatmak istiyorum. ilk önce zmoto yla görüştüm bana küçük bir indirim yapabileceklerini söylediler 50-100 euro dedi çok zorlamama rağmen ama ücreti euro olarak aldıklarını söylediler bildiğiniz gibi alış satış fiyatları arasındaki ufak farklardan dolayı yüksek meblağ da bu fark 100-200 liraları bulabiliyor çok ilgi göstermediler tok satıcı hissi uyandırdı bende.Daha sonra bandırma kawasaki bayi ile görüştüm yüz yüze sıcak davrandılar küçük bir iş yeriydi ve bana 200 euro kadar düşebileceğini söyledi ama bulunduğum yerden şubat sonu gibi oraya gidip gelmek biraz zor olabileceği için kocaeli bayileriyle görüştüm ve 200 euro gibi bir indirim aldım ama tanıdık vasıtasıyla oldu parayı da tl cinsinden günlük kura çevirerek alabileceğini söyledi bende önce yazdığım gibi siparişi verdim artık sadece beklemek kaldı... umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşlar hayırlı akşamlar...