Kawasaki Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abs siz modelin tutulmadığı doğrumu şu an birisiyle pazarlık durumundayım absli motoru kullandığını ve çok erken devreye girdiğini bu yüzden

tutulmadığını söylüyor doğrumudur yoksa satış stratejisi midir Motorum üstüne 15 bin tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sorunsuz-bakimli-ybr250-178363869/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Bende vardı ABS'li sattım. Hiç erken devreye girdiğini düşünmüyorum..

abs siz modelin tutulmadığı doğrumu şu an birisiyle pazarlık durumundayım absli motoru kullandığını ve çok erken devreye girdiğini bu yüzden

tutulmadığını söylüyor doğrumudur yoksa satış stratejisi midir Motorum üstüne 15 bin tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sorunsuz-bakimli-ybr250-178363869/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

abs nin devreye girme zamanlaması tamamen freni sıkma hızımıza bağlı.

F54

bu motorun 2007 2008 i modeli alınır mı ?
alınırmı dediğim sürüş konforu nasıl titreşim olduğundan bahsediliyor 2010 öncesi için söylentiler doğru mu?
bu arada abs li model den bahsediyorum yani eğer alırsam abs li olur

Merhaba benimde bu makina cok hosuma gidiyordu.
2014 modelini. Sparis verdim yarin gelecek sari renk ABS siz model. Acaba sonradan abs takilirmi??
En buyuk problemim vitesli motor daha önce kullanmadim. Araba kullanmayi biliyorsan problem yok ayni mantik dendi.
Yaklaşik 8000km 200cc scouter tecrübem var. Yarin almaya giderken acaba bi öneriniz varmı. ilk gün bi yerimizi kırmayalım.
Vites sıralaması nasıl.

Slm motoru aldim kullanmasi gayet kolay. Dengeli titresimli. :). Güzel makina. 125km yaptim. Gayet zevkli ama cok rüzgar aliyor. Benim bunu alma sebebim. 1. Güç. 2.az rüzgarla konfordu ama bi cam almali. Bütce 0 sezona işallah.. önceki motorum. Aprilla scarabeo 200 dü satiliga cikaracagim artik. Onda titresim 0 dı belki bu yüzden bu kıprasimli geldi. Biraz kullanalim. + - görecegiz. Ama gösterge paneli cok bos mesala ortalama tüketim yok sürüş modlRi yok en azinda eco mod falan olsaydi. Kullaa klavuzu yetersiz.

Kazasız zevkli suruşler. Hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Belen51.....

Kazasız zevkli suruşler. Hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Belen51.....

Tesekkurler muzooo kardesim bu makinada sürüş modu yok sanirsam. Birde ne kadar yağ aliyor kaçlık yağ kullanıyorsunuz

Ön siparişler alınmaya başlamış teslimat şubatta diyor bayiler. 2015 kasası bence de çok güzel olmuş. Gelse de canlı kanlı görsek bir aleti.

Son düzenleme:
2015 kasası öyle birşey olmuş ki sanki transformers ayağa kalkıp yürüyüp gidecek gibi gelio. :)

Merhaba benimde bu makina cok hosuma gidiyordu.
2014 modelini. Sparis verdim yarin gelecek sari renk ABS siz model. Acaba sonradan abs takilirmi??
En buyuk problemim vitesli motor daha önce kullanmadim. Araba kullanmayi biliyorsan problem yok ayni mantik dendi.
Yaklaşik 8000km 200cc scouter tecrübem var. Yarin almaya giderken acaba bi öneriniz varmı. ilk gün bi yerimizi kırmayalım.
Vites sıralaması nasıl.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Ben de senin belirtmiş olduğun durumdayım. 20.000 Km'dir vespa'ya biniyorum ve 2015 versys'te aklım. Kullanmya devam ettikçe paylaşımlarını/izlenimlerini sürdürürsen çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar