Son rodaj günlerimiz
Son düzenleme:
Kardeş iki motorda uzun yol için tasarlanmış makineler değil ( konfor açısından yorar insanı ). Fakat şuda bir gerçek ,Ninja 300'den daha fazla performans alıcağın kesin. Ancak sadece uzun yol için motor değiştirip Ninja alıcaksan bence iki kere düşün başka motorlarıda incele, daha konforlu birşeyler bak. ( yarış motoru uzun yolda nekadar konforlu olabilir :mrgreen: )Arkadaşlar hepinize selamlar hepinizin tekeri düz bassın. Şu an cbr250 kullanıyorum. Çoğu zaman şehiriçinde kullanıyorum ama artık uzun yola da gitmem gerekecek. Cbr 250 nin uzun yolda yeteceğinden emin değilim onun için ninja 300 düşünüyorum. Sizin izlenimlerinizi merak ediyorum özellikle uzun yolda çift silindir ve 30 küsur beygir cbrden çok daha iyi olur diye düşünüyorum teşekkürler![]()
Ne cbr 250 ne de ninja 300 yarış motoru sayılmazlar. Cbr ile 250 km filan yapmışlığım var ve beni yormuyor. İstediğim şey sadece az titreşim ve üst sınırlarda biraz daha kuvvetli bir motor. Enduro tarzı motosikletler hoşuma gitmiyor ss tipi istiyorum ve 600 lük için de daha tecrübesiz olduğumu düşünüyorum.(6 bin km tecrübe) bütün bunları toparladığımda ninja 300 güzel bir seçenek gibi gözüküyor
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım artık bende ninja 300 kullanıcısıyım herkese tekrardan selam olsun
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım artık bende ninja 300 kullanıcısıyım herkese tekrardan selam olsun