Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar ninja 300 lerde km teli ön jant da degil arka tekerlekte de bir baglantı göremedim direk krankın harekatından falan mı km ölçümünü yapıyor bu konu da bilgisi olan varmı

servis manuelinden sensörün yeri
cJF09mw.jpg

Arkadaşlar merhaba bugün yolda giderken talihsiz bi şekilde radyatör hortumum çıktı ve içindeki su komple boşaldı ustaya götürdüğümde usta radyatöre 1 litre kadar antifiriz koydu gerisinide azbişi saf su koydu ama sanırım fazla oldu gibi sizcede fazla değilmi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

11060244_10207255083761688_4616443873540630566_n.jpg

11009937_10207255083241675_3265358171341738480_n.jpg

Rebelrider Abimle Bir akşam Turlaması yaparken birkaç resim çekelim dedik :)

Selamın aleyküm bende aranıza katılmayı düşünüyorum kısmetse 1 ay içerisinde ninja 300 ile, 2inci motorum olucak bi kaç bişey öğrenmek istiyorum araştırdım ve bulamadım mesela üstteki resimde farklı grenajlara sahip 2 tane ninja var sağdaki olanın modeli ney misal.

Öncelikile şimdiden hayırlı olsun sağdaki ninja 30 yıl üretimi soldaki ise speacıal edition modelleri.

Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta zinciri ilk kez yağlamıştım, motul zincir Yağı kullandığım ürün.
Sorunum şu ki resimde gördüğünüz üzere aşırı bir beyazlık var normalde böyle değildi tabi ki, yağlamadan sonra bu durumda kaldı. Ürünü en iyisi diyerek verdiler, sıkınca beyaz köpük gibi zaten . Durum normal mi , herkes yaşıyor mu ? Yoksa ürünü mü değiştirmeliyim?
Ayrıca acemilikten her yere bulaştırmışım tekerde bile var :mrgreen: tekeri neyle temizleyebilirim?

Kazasız sürüşler...

Zincir ile pasta savaşımı yapıtın birader:) okadar zincir yağlama videosu var batırdığın yerleri gaz yağı veya mozotla temizle markası iyi hatta en iyilerden

Son düzenleme:
Arkadaşlar bikaç cümle ile r25 ile kıyaslarsanız? Tecrübem eğitimim var cbr 125 r dan ikisinden hangisine geçsem diye düşünüyorum ne dersiniz..

Arkadaşlar bikaç cümle ile r25 ile kıyaslarsanız? Tecrübem eğitimim var cbr 125 r dan ikisinden hangisine geçsem diye düşünüyorum ne dersiniz..

ikisi arasında %37 ötv yüzünden fiyat farkı çok kardeşim. Kesene uygun olanı al. Ninja 300'ün deposu daha büyük 17 litre, kaydırmalı debriyajı var, sıktınmı gidiyor kıstınmı duruyor :cherry: sonrasi zevkler renklere girer... r25 in performansı hakkında bir bilgim yok.

ikisi arasında %37 ötv yüzünden fiyat farkı çok kardeşim. Kesene uygun olanı al. Ninja 300'ün deposu daha büyük 17 litre, kaydırmalı debriyajı var, sıktınmı gidiyor kıstınmı duruyor :cherry: sonrasi zevkler renklere girer... r25 in performansı hakkında bir bilgim yok.

Aynı fiyattan nerdeyse aynı şekilde alıcam (biri 0 biri 0 gibi biraz extralı) gönlüm kawaya kayıyor onu seçicem sanırım

r25i hiç alıcı gözle incelemedim. gördüğümde tek dikkatimi çeken ve hoşuma gitmeyen; r25'in deposu daha kalın görünsün diye yanlara plastik karenaj döşemişler, bu da -bence- çok basit duruyor ve ileride dökülme, açılma ihtimali yüksek. bence ikisine de oturmadan, hatta mümkünse denemeden karar vermeyin.

15 litre ile 370 km gittim

100-150 arası uzun yol 250 km 10.6 litre

otobanda 130dan düşmedim.

Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta zinciri ilk kez yağlamıştım, motul zincir Yağı kullandığım ürün.
Sorunum şu ki resimde gördüğünüz üzere aşırı bir beyazlık var normalde böyle değildi tabi ki, yağlamadan sonra bu durumda kaldı. Ürünü en iyisi diyerek verdiler, sıkınca beyaz köpük gibi zaten . Durum normal mi , herkes yaşıyor mu ? Yoksa ürünü mü değiştirmeliyim?
Ayrıca acemilikten her yere bulaştırmışım tekerde bile var :mrgreen: tekeri neyle temizleyebilirim?

Kazasız sürüşler...

[url]http://i.hizliresim.com/4gmLa0.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/JYLpQq.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/Oq2Ro0.jpg[/url]

ben migrostan 1.5 liraya mangal yelleme yelpazesi aldım zincirle lastik arasına onu koyup sıkıyorum. tavsiye ederim. gazete veya dergi de kullanabilirsiniz.

Aynı fiyattan nerdeyse aynı şekilde alıcam (biri 0 biri 0 gibi biraz extralı) gönlüm kawaya kayıyor onu seçicem sanırım

Dün forumdan 2 kullanıcı Ninja cemiyetine iki motosiklet ile bodoslama dalacaktı ama direkten döndüler :king:

Başka bahara artık kısmet :)

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Satılığa çıkardığım ninja 300 için Cumartesi günü kapora almıştım.
Bugün de noter satışını gerçekleştirdim.

Son ninja 300 fotoğrafımı da paylaşayım. :p

ppSc3Mx.jpg

Satılığa çıkardığım ninja 300 için Cumartesi günü kapora almıştım.
Bugün de noter satışını gerçekleştirdim.

Son ninja 300 fotoğrafımı da paylaşayım. :p

http://i.imgur.com/ppSc3Mx.jpg?1

İbrahim abi, biraz kırgınız sana. Keşke biz daha erken bir saate sözleşebilseydik, Erman (Yousuffer) ile Kadıköy'de buluşma saatini beklerken, Zeki ve Serdal abi ile denk gelmiştik öğleden sonra. Bizden önceki arkadaş burun farkıyla almış makineyi. İkinize de hayırlı uğurlu olsun. Kısmet değilmiş demek ki :)

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
İbrahim abi, biraz kırgınız sana. Keşke biz daha erken bir saate sözleşebilseydik, Erman (Yousuffer) ile Kadıköy'de buluşma saatini beklerken, Zeki ve Serdal abi ile denk gelmiştik öğleden sonra. Bizden önceki arkadaş burun farkıyla almış makineyi. İkinize de hayırlı uğurlu olsun. Kısmet değilmiş demek ki :)

Diğer arkadaştan kapora alınca hemen Erman'ı arayıp haber vermiştim. Sonrasında Serdal ve Mert'le Riva'da buluşup biraz gazladık. Hasanpaşa'da size denk geldiklerinden bahsetmişlerdi. Benim ilanım 1.5 aydır aktifti. Bu sürede bir çok kişi gelip motosiklete baktı. O yüzden kimin ciddi alıcı olduğunu önceden anlamak pek mümkün olmuyor malesef.

2 ciddi alıcı da aynı güne denk gelmiş demek ki. :)
Sizden önce motosiklete bakan arkadaş kapora da bırakınca yapacak bişey kalmadı. Nasip kısmet bu işler, sizde gönlünüze göre bir motosiklet bulursunuz inş. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar