İstanbul - Bodrum maceram
Gidiş yolculuğum çok yorucu oldu. Son 200 km zifiri karanlıkta aydınlatması olmayan virajlı yollarda geçti. mecburen hızımı çok düşürdüm (50-60 km gibi) yol bitmek bilmedi. Yolculugum 15 saat sürdü. 2,5 saati feribot yolculuğu (Yenikapı- Bandırma) , 8 mola verdim 4 saatim molalarda geçti ( belimi dinlendirdim ) o gün toplam 8,5 saat motor sürdüm.
Karanlıkta sıkıntı çektiğim güzel virajli yolu, aydınlıkta keyifle 2 farklı gün turladım. (Bodrum - Milas arası) oldu. Çok keyifliydi biraz daha motoru yatırmayı tecrübe ettmiş oldum. Manzara ve yol zaten süper.
Dönüş yolculuğum çok daha keyifli oldu. Sonunda göğsümle benzin demposu üzerine yatmayı akıl ettim, son sürat geldim. Bu pozisyonda o kadar rahat ettimki havanın çok rüzgarlı olmasına karşın 160-170 gibi süratlerde motoru çok dengeli ve rahat kullandım, motorla tek vücut gibi olduk. Ağır vasıtaların yaratığı türbulansdan etkilenmedik. Hatta o kadar rahattımki sanki evimde bilgisayar oyununda motor kullanıyormuş gibiydim ::gazla:: tek farkı gerçekte 170 gibi bir süratde olmamdı (Ancak kafanız ön camın içindeyken aynaları göremiyorsunuz ve arkanızdan sizden çok daha hızlı biri gelirse (200km/hz) bir habersiniz, buda ciddi bir risk)
Motorun performansından çok memnun kaldım, iyiki bu motoru almışım dedim. Ençok 174'ü gördüm daha fazlasını denemeye fırsat kalmadan cezayi yedik :queen: 140 civarı gidiyordum beni 180'le bir motorcu geçti (çantalı bir bmw) Bir müdet sonra önümüzde baktım bayağı bir düzlük var yetişeyim şuna dedim :queen: sonra Söke civarında polis amcalar ikimiz birden kenara çektiler :cherry: diğer motorcu yabancıymış sıcak bir selamlaşma oldu aramızda oda çanakkaleye gidiyormuş bana yol falan sordu beraber takılmak istedi. Biz aramızda kaynatırken bu sırada işlemlerimiz yapılıyordu :cherry: O gün toplam beş buçuk saat motor sürdüm. Yani 3 saat daha hızlı varmışım Bandırma'ya sonra gene feribotla istanbula döndüm. Bu yolculuk bana nekadar güzel ve kaliteli bir motor aldığımı daha çok fark ettirdi nekadar istesenizde şehir içindeki kısıtlamalar yüzünden performansını bukadar iyi hisedemiyorsunuz.
İşte birkaç güzel kare