Rodajda oldugu için hem benzini fazla yaktıgını hemde yavaş gittigini düşünüyorum 4 bin devri 2 kere geçtim oda 5.5 kadar getirdim rodajı titiz bir şekılde bitirmek istiyorum.
Arkadaşalar dün r25 sürdüm rodajı bitmiş bir motordu alt devirler iolsun üst devirleri olsun benim motorumdan güçlü gibi geldi /ninjam daha rodajda 220kmde 4 bin devri geçmiyorum hiç birşey bilmiyorum o yüzden) 2 motoru da süren varsa tecrubelerını paylaşırmı ? birde r25 biraz daha yüksek bir motor ama ninja daha kalıplı. İyi Günler
Bence Süper olmuş usta bi fark yok ! Bugün başıma gelen olayı anlatayım ana caddede gidiyordum önüme çocuk atladı zor durdum yaklaşık 60km hızla gidiyordum motor stopiye falan geldi dururken cocugun babası bır anda ortaya çıkıp hayvan herif biraz daha yavaş sürsen ölecen sanki dedi abimde arkadan arabayla beni takip ediyordu adamın bana bağırdıgını görünce copla adamı dövdü karakolluk olduk falan işte kesinlikle kavga olmaması gerekıyordu abim biraz sinirli bir insan dayanamadı ama çocuguna sahip olamıyorsan yapacak bişi yok düşüncelerınızı beklıyorum arkadaşlar
motor çıktı , ben beğenmedim ama güzel yinede boya bire bir aynı orjinal , bilmiyorum artık ne olacak
Beğenmediğin kısım ne biz resimlerrde bir kusur göremedik ?
Benn hala bir şey göremedim. Tam olarak nerede yamukluk var çizip gostermeniz mümkün mu ?
Ayaginiz yere tam basar
Boyum 180
teşekkür ederim arkadaşım çok sağol, bunu merak ediyordum gerçekten. kızlar harbiden dönüp bakıyor mubelki motor sayesinde sevgilimiz olur :mrgreen:
yeşilse foto çekilirler , motoru sevdiğini söylerse bi ara gezdirmek isterim dever gazı ver ayarı
![]()