Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Dün akşam mı oluyor bu şimdi :) Ben gece 11 gibi işten çıkıyorum, dün Sultanahmet tarafında avare avare gezinip eve gidip yattım :)

Evet. Hava durumuna baktım önümüzde ki hafta baya yağışlı geçecek.
Ben de Cuma akşamı ve dün hava iyiyken bol bol tadını çıkardım. :)

İki hafta sonra çarşamba güzel olacakmış. İnşallah olur da az gazlarım. Mıtır yatıyor uykularım kaçıyor

Selam ninja 300 kullanıcıları. Bu canavar 100 kilometrede kaç litre yakıyor acaba?

Motosikleti
Ben normalde pek yakıt hesabı yapmam.
Ama geçen de ne kadar yaktığını ilk kez hesaplayayım dedim, sonuç 100KM = 5L çıktı. Kullanıma göre daha düşük / yüksek olacaktır.

Ayrıca http://www.yakittuketimi.net/kawasaki-ninja-300/ şu sitede 100 KM'de 4.35 – 5.10 litre arasında yakıt tüketimi olduğu yazıyor.
- Sistem kullanıcı kayıtlarına göre bunu çıkarıyor sanırım, pek güvenilir bir kaynak olmayabilir -

Ben normalde pek yakıt hesabı yapmam.
Ama geçen de ne kadar yaktığını ilk kez hesaplayayım dedim, sonuç 100KM = 5L çıktı. Kullanıma göre daha düşük / yüksek olacaktır.

Ayrıca http://www.yakittuketimi.net/kawasaki-ninja-300/ şu sitede 100 KM'de 4.35 – 5.10 litre arasında yakıt tüketimi olduğu yazıyor.
- Sistem kullanıcı kayıtlarına göre bunu çıkarıyor sanırım, pek güvenilir bir kaynak olmayabilir -

aldığım günden beri istatistik tutarım. benim toplam ortalamam 4.7 lt/100km..
CLPvMaK.jpg

lHaapNC.jpg

mUwKuEy.jpg

tabloları incelediğinizde en yüksek tüketimin rodajda olduğunu göreceksiniz. rodajı kitaba uygun yaptım. ilk 1000km sonrası 7k ile red line arası kullanıyorum.

Çok şükür motoru daha fazla cazibe merkezi yapıcak bişey dememiş yoksa sokaklar Honda gibi Ninja 300'den geçilmezdi :queen:
Ücretinden dolayı biraz fazla eleştirel yaklaşmış gibi geldi. Amortisörü gereğinden fazla abartmış. ( yani bu videoyu izlesem ne oluyorlan bu kadar kötüyse almam derim. O kadarda abardığı kadar kötü değil amortisör. Orada biraz tiyatro yapmış , yada bindiği motor fazla hor kullanılmış gibi geldi. Binenler bilir. :thumleft: ) Sanırım beygiride biraz az söylemiş. :mrgreen:

Çok şükür motoru daha fazla cazibe merkezi yapıcak bişey dememiş yoksa sokaklar Honda gibi Ninja 300'den geçilmezdi :queen:
Ücretinden dolayı biraz fazla eleştirel yaklaşmış gibi geldi. Amortisörü gereğinden fazla abartmış. ( yani bu videoyu izlesem ne oluyorlan bu kadar kötüyse almam derim. O kadarda abardığı kadar kötü değil amortisör. Orada biraz tiyatro yapmış , yada bindiği motor fazla hor kullanılmış gibi geldi. Binenler bilir. :thumleft: ) Sanırım beygiride biraz az söylemiş. :mrgreen:
Arka tekere iletilen beygirden bahsetti galiba

Motosikleti
Son düzenleme:
Tanıtımda Kullandığı Motor 2012 Model Kaldı ki bence Arka Amortisör Sert Konuma yani 3. Seviye ye Alınmış Kaldı ki o seviyede Sert bir Şekilde Olması Normal Bana Göre ss Motorlarda Amortisör Sert Olmalı ayrıca Kawasaki 300 de Zx10 amortisörü mevcut diye biliyorum ve Kaydırmalı Debriyaj Özelliğine hiç değinmemiş bile ayrıca 33 beygir gibi bişi söylemiş teknik verilere göre motor 38 beygir. Yan grenajlar daki Açıklığı ben servise sormuştum ki bu olay benim 2012 de 0 olarak aldığım ninja 250 de de vardı herhangi bir çukura girildiğinde esneme payı olsun çat çut grenajlar kırılmasın diye bilinçli bırakılmış boşluklar örnek olarak Arka stop lambasına bakınız o lamba sert olduğu zaman muhtemelen çukurlarda arka stop lambası zamanla patlıcaktır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar