Kawasaki Motorun üstüne oturtmuyordu ben de üstüne binip incelemediğim motoru neden alayım dedim adama. üstelik Ducati panigale 899 üstüne 2-3 kez oturmuşken ( fuarda döndüm dolaştım Ducati standına gittim) Ankara'da bayisi de getirmiyor ki gidip inceleyelim. kawasaki konusunda yiğidi öldür hakkını ver çok güzel motor z300 ve ninja 300 özellikle, ninja 250 ve z250 güzeldir ama ilgi mi çekmedi. Ninja 300 , Ninja 600 yanındaydı ayırd etmek için ön amortisöre bakmak gerekiyor çok kalıplı, z 300 ilk başta göremedim motorun yanında durduğumu bile fark etmedim adama sordum getiriyim mi diye saka yaptı yok mu dedim fuarda adam önün de ya dedi
Barkın bey kawasaki baya eleştirmişti plastik ve amortisör konusunda Ben pek birşey göremedim salar mı salmaz mı bilemem. Amortisör konusu herkes bişey diyor, Bende kimseye güvenmiyorum
fiyat 16.500 Tl geliyor. Z300 fiyatı umdum fiyat olsaydı düşünebilirdim. Yamaha fuara motoru almaya gittim, isim yazdırmaya filan ama 14.500 TL diyince üstüne oturu fotoğraf çektirmeden başka bişey yapamadım nakitte indirim filan yok mu dedim ama yok. Yzf- 25r depo plastik, bağlantı yerleri plastik depo ninja 300 kadar büyük değil , orda motoru inceleyen arkadaşlarda kablolar çok açıkta dediler ama o kadar incelemedim hala alıp almama konusunda kararsızım, Yamaha dylan bakayım bari onu alayım acemiliği atarım yazlığa götürürüm diye düşündüm onun fiyata da 6000 TL çektiler artık ordaki adama kızdım: ''bu ne ya ne kadar pahalı '' adam hala pahalı değil deyip duruyordu. Ktm Duke 200 fiyatı ederinden fazla olduğu için düşünmediğim bir motordu fuarda fiyatı 11.500 TL çekmişler bu hafta alma olasılığım baya yüksek