Arkadaşlar hafta sonu yuvacığa gidiyoruz. Gitmek isteyen arkadaşlar haberleşelim. Tanışmış oluruz.
kızıltoprak civarı ben olabilirim siyahsa. haftasonları caddebostan takılırım genelde. dreamkiller organize edebilirsen cuma aksamı ejo felan ben takılırm. Hee buarada arkadaslar ön sinyal kapağı varya şeffaf olan, bana birtane acill lazım. elinizde fazla varsa ücretinemukabil talibim. Veya nereden aynı ebatta temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. OVERCLOUD senden ümitliyim dostum,senin sinyali bikaç kez kırmışlardı sanırım. elinde parçası var mı =?=?=? Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim valla. geçen günkü kazadan sonra herbişiyini tamir ettimde sinyal kapağını uyduramadım...
dostum sıkıntı yok biraz beklersen beb e bay den led sinyal siparisi verecegim sanada soyleriz olmazmı?
valla ejlover arkadas buralara kadar geliyor gidip gormessek ayıp kere ayıp olur..
@ejlover otel falan ayarladınmı dostum nerede olacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Beyler pazar günü kocaeli yuvacık gezisine ben artcımla katılıyorum.. bizden gelecek olan varmıdır? Rio? Over? ccman? diger arkadaslar???
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
umut ediyorum bende kardeşim bakalım nasipse birgün olacak![]()
dostum sıkıntı yok biraz beklersen beb e bay den led sinyal siparisi verecegim sanada soyleriz olmazmı?
valla ejlover arkadas buralara kadar geliyor gidip gormessek ayıp kere ayıp olur..
@ejlover otel falan ayarladınmı dostum nerede olacaksın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Beyler pazar günü kocaeli yuvacık gezisine ben artcımla katılıyorum.. bizden gelecek olan varmıdır? Rio? Over? ccman? diger arkadaslar???
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
umut ediyorum bende kardeşim bakalım nasipse birgün olacak![]()
Hocam cok tesekkurler, dusunmeniz bile yeterli :thumleft: Sabiha Gokcen'de kalacagim ama motor Istanbul Park'ta kalacakmis Persembe :cyclopsan Cuma da egitim var ya kontrol prosesine bastan girmesin diye bu sekilde oluyormus. Cuma da 5te kurs bitiyor motorlari yukleyip yola cikicaz gibi duruyor. 2 kisi geliyoduk sayi 4e cikti benim de esnekligim yok oldu3 tane de gorucu gelecekti motora onlari naapicam bilemiyorum
En guzeli Istanbul Park'ta gorusmek
![]()
persembe avrupa yakasındayım, cuma gebzo organize sanayiye iş cıkartıp senin yakandayım hocam o zaman![]()
Hasta sonu yada mesai saatinden sonra olsa bende gelmeye çalışırdım ama mesai saatinde pek mümkün değilTamam hocamPersembe ben mola saatini falan ogrenip yaziim buraya. CSS ekibi disardan kimseyi sokmuyormus iceri
r:
Hasta sonu yada mesai saatinden sonra olsa bende gelmeye çalışırdım ama mesai saatinde pek mümkün değil
Cuma da babamın operasyonu var benim işler biraz karışık![]()
benim koruma takozu yalan oldupişmiş tavugun basınada gelmedi.. once aparatları ters taktım sonra cıkartıp düzeltecektim ki somunlardan biri diş kaptırdı.. acaip hırslandım en son durum bu aksam netleşir bakalım motoru elimize almadan takabileydim iyiydi tabi
![]()
Teşekkürler Uğur Hocam, safra kesesinde taş var biraz sıkıntı yaratıyor, safra kesesi alınacak (kolesistektomi yapılacak)Gecmis olsun Kadir. Umarim ciddi bi seyi yokturAcil sifalar diliyorum.
Teşekkürler ccman.şimdiden geçmiş olsun !
Hasta sonu yada mesai saatinden sonra olsa bende gelmeye çalışırdım ama mesai saatinde pek mümkün değil
Cuma da babamın operasyonu var benim işler biraz karışık![]()
o koku bendede başladı 3 gündür.. 950 km de daha motor.. lastil yakma kokusu yada balata kokusu gibi bişey.. yarın ilk bakıma sokacam ozaman öğreniriz ne kokusu![]()
arkdaslar aklıma takılan bir şey
ninja yı alalı daha 400 km olamadı,fakat debrijay da baya bir boşluk var.(motor stop ken kontrol ettiğimde)
ek olarak da 1. vites ile 2. vites geçişlerinde biraz zorrlanma var.
fikri olan varmı yoksa normal midir herşey?
UU 6663
arkdaslar aklıma takılan bir şey
ninja yı alalı daha 400 km olamadı,fakat debrijay da baya bir boşluk var.(motor stop ken kontrol ettiğimde)
ek olarak da 1. vites ile 2. vites geçişlerinde biraz zorrlanma var.
fikri olan varmı yoksa normal midir herşey?
UU 6663