Herkese merhabalar. Yeni 250r kullanicisiyim araniza kabul ederseniz sevinirim. İyi gunler![]()
hayırlı olsun Katzfiel
hoşgeldin:thumleft:
merak ettiklerinle ilgili geriye doğru forumu okumanı tavsiye ederim.
@ejlover.
5353 kişi ilana bakmış arayan soran durumu nedir ? gereksizler dışında ciddi alıcı var mı ?
hayırlı olsun Katzfiel
hoşgeldin:thumleft:
merak ettiklerinle ilgili geriye doğru forumu okumanı tavsiye ederim.
@ejlover.
5353 kişi ilana bakmış arayan soran durumu nedir ? gereksizler dışında ciddi alıcı var mı ?
hayırlısı olsun diyelim...R1 ?Hocam 9-10kişi direkt parasıyla geldi fiyatta anlaşamadık geri çevirmek zorunda kaldım. Şu an 3-4tane ciddi alıcı var. 2siyle teslim tarihinde anlaşamadık (CSS nedeni ile Ancak Haziran'da verebilicem motoru) 1inin de ATV'sini satması gerekiyor. Cumartesi yeni motoru alacağım yerle konuşmaya gidicez birlikteBıktım ben valla mesaj telefon olayından sormayın valla :s
hayırlısı olsun diyelim...R1 ?

Herkese merhabalar. Yeni 250r kullanicisiyim araniza kabul ederseniz sevinirim. İyi gunler![]()
Cok tesekkurler :rendeer:Allah gönlüne göre versin.:thumleft:
Pistlerde bence de tamamen manuel olmali her sey ki pilotaj belli olsun :cat: Ama ben ne profesyonel yarisciyim ne de caddelerde yaris yapicam. O yuzden benim ihtiyacim olan bana guvenli surus imkani veren bir makine. Bu yuzden de ben cekis kontrol sistemini tercih ediyorum. Donanim ve performans olarak zx10r'i tek gecerim. Hatta sesi de R1'den cok daha guzel. Ama ben de tipine vuruldum naapiimccman öncelikle parcalar yakıyor![]()
ejlover hocam R1 evet harika makina ama motor on dergisinin son sayısında bir Fireblade tanıtımı yapmıslarki..
herneyse adamlar suna dem vurmuslar, sürücünün yeteneklerini ortaya cıkartan son makina.. hiçbir destek yok sadece harika süspansiyon, mükemmel frenler, şahane denge ve sürücünün yeteneği var.. gerçi o herifler genelde teknolojik incik cincik olaylarına pek bir karşılar ama neyse.. R1? şahane makina ama ben 1 litrelik bir makina alacak olsam zx10r tercih ederdim ki bu tamamen benim tercihim.. ne alırsan al ne yaparsan yap bizim sayfamızdan eksik olmayacağını varsayıyorum.. sensiz ve senin bilgilendirmelerin olmadan bu başlık gerçekten sıkıcı olabilir..hayırlı olsun simdiden..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
dostum hayırlı olsun öncelikle.. kazasız belasız sürüşler dilerim.. bizim motorları kullanan arkadaslarla pek organizasyon yapamıyoruz hocam herkes mesgul ama birgün toplanmaya karar verirsek mutlaka haberin olur..
maltepe sahilde sıkça gördüğüm bir ninja var yeşil.. aramızdan bir arkadaş mı?
muhtemelen çok karşılaşıcaz:mrgreen:muhtemelen benimdir![]()