Teşekkürler Uğur Hocam, safra kesesinde taş var biraz sıkıntı yaratıyor, safra kesesi alınacak (kolesistektomi yapılacak)
Çok gecmis olsun Kadirciim. Icini rahat tut basit bir operasyon. Kendini 2-3 gunde toparlayacaktir. Umarim hayirlisiyla hallolur. Bir kac ay sonraki daha basit bir operasyon zaten. Iyi olmasini dilerim en kisa surede.
ejlover
cuma akşam Ankara ya döncen de nolcek kal c.tesi akşam dön.06 orada kaçmıyor sonuçta.İstanbul dan alıcı varsa gelmişken onlarda baksınlar.ya da hazır parçalar buraya kadar gelmişken ben söküp alayım lazım olanları

Hocam 4 kisi geldigimiz icin birlikte donus de mecburiydi ne yazik ki

Orada da 5-10 dakikalik zaman dilimleri haricinde pek bos vaktimiz olmadi ne yazik ki. Herkesi iptal ettim 1 arkadas haric o geldi taa oralara kadar 5 dakika icin :cyclopsan
o koku bendede başladı 3 gündür.. 950 km de daha motor.. lastil yakma kokusu yada balata kokusu gibi bişey.. yarın ilk bakıma sokacam ozaman öğreniriz ne kokusu

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
pazar günü istanbul parkta türkiye pist şampiyonasına giden oldu mu bizden.. bi kaçtane 250r gördüm hatta 2 yeşil ninjayla yolda selamlaştık falan ama, burdanmıdır bilmem.. dünde ataşehirde bir beyaz ninjayla selamlaştık lafladık kenara çekip.. kızıltoprak-fenerbahçe civarında zaten ninjadan geçilmiyor.. çete gibiyiz heryerdeyiz

l::cat:
Hocam sag ayaginizin ucu peg'lerin uzerinde mi duruyor yoksa frende mi? Frende duruyorsa farkinda olmadan hafiften frene dokunuyor olabilirsiniz.
kürşat kardeş led sinyal alırsan aklında olsun 4ünü birden değiştir. Regüle midir nedir onun yüzünden kısa devre ya da sabit yanma olayı olabiliyormuş. Yani yanıp sönmüyor. Regülenin amperini düşürmek gerekiyormuş.haberin ola. Benimde aynanın üstündeki sinyaller çok hoşuma gidiyor. suzuki gibi... lakin normal sinyallerin yerini bişiyle kapatmak lazım. ya da hepsini bir bağlamak gerekicek. o da olursa kaldırırmı güç bilemiyorum.araştırmak gerekiyor.
Hocam ben bi acikliim bu konuyu tekrardan:
LED taktiginiz zaman ister 4 ister 3 takin hizli yanip sonmeye baslayacak sinyaller. Hatta 4 yaptiginizda 4u birden ayni anda yanip sonecek. Ayrica gosterge panelindeki sinyal lambasi da surekli acik kalacak. Bu sorunlar degisik kombinasyonlarda karsiniza cikabilir. Bu yuzden oncelikle roleyi degistirmeniz lazim ki normal hizda yanip sonsun. 4unu de degistirirseniz bu sefer 2 adet de (saga ve sola birer adet) direnc eklemeniz gerekiyor sisteme. Sanayide hallettirecekseniz dikkat edin oralarda takilan ampul, direnc v.s. asiri isinma yapip kablolari ve karenaji eritir. Bunlara dikkat ederek sorunu cozebilirsiniz ama tum kablo sistemini sinyallerin kesip bicerler.
@ejlover dostum dün geldim almadılar beni içeriye

gıcık oldum döndüm bende

nasıl geçti eğitim? anlatırmısın biraz.. belki öğrendiklerini bizede öğretirsin ücreti mukabilinde
Ah be kursat Hocam keske arasaydiniz gelmeden. Ogrenci ya da gorevliler haricinde kimseyi almiyorlar iceri ne yazik ki. Kapiya izim birakirdim ben

Cok uzuldum simdi

Foruma girecek vaktim olmadi inanilmaz yogun gecti 2 gun de. Sabah 7 aksam 5 arasi ogle arasi bile yarim saat. Toplam 5er sinif dersi uzerine 5er pist egitimi vardi hergun. Bunlarin arasinda ortalama 5er dakikalik bosluk oluyordu, onlarda da koclarla degerlendirme yapiliyor.
CSS evet pahali bir kurs ama kesinlikle daha ilk gunden inanilmaz fark yaratiyor. Anlatmak zor burdan cidden yasamak lazim :thumleft: Fotolar 10gun icinde gonderilirmis, onlardan paylasirim geldiginde
Barkin Bayoğlu ile (Altın Elbiseli Adam) (Çok beğendi motoru :queen::cat

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 15:55 ----------