Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ne güzel canlanmış forum ya ... Okumakta motoru sürmek kadar zevkli oluyo en azından :cat: Ben ara ara girip bakıyorum en son nerde kaldıysam ordan okuyorum sonuna kadar. Yazı yazmıyorum diye yokum sanmayın :p

Sevgiler saygılar :rendeer::) :mrgreen:

Ben de motosikleti aldım alalı 2.defa sürmeye vakit bulabildim, + ilk motosiklet tecrübem&kask-diğer korumalıklarımı alamadığım için fazla trafiğe karışmak da istemiyorum.
Acemiliğimi attığım zaman inşallah sizlerle birlikte her türlü organizasyona katılmaya çalışacağım.
Cümleten iyi geceler...

Ben de motosikleti aldım alalı 2.defa sürmeye vakit bulabildim, + ilk motosiklet tecrübem&kask-diğer korumalıklarımı alamadığım için fazla trafiğe karışmak da istemiyorum.
Acemiliğimi attığım zaman inşallah sizlerle birlikte her türlü organizasyona katılmaya çalışacağım.
Cümleten iyi geceler...

Motorun hayırlı olsun RastaRules. Kazasız belasız surusler sendemı beyaz aldın motorunu :)
Ilk motorun mu nınja ?

Teşekkür ederim, aynen yeşilden vazgeçip Kartalımın renkleri olanı aldım.Gelgelelim binmeye pek vakit bulamıyorum.
Evet ilk motosikletim Ninja.

Bende kartalımın beyaz rengını alıcam :)
Nasıl zorlanıyomusun surerken benımde ılk motorum nınja olucak gıbı bısey bıraz tırsıyorum zorlanırım dıye scooter ve cbf 150 surdum bı kac kere pek zorlanmadım fıkrın nedır

Motoru aldıgımızın 2.günü havaya bak yaaa:pr: Arkadaşlar bana sağ ayna lazım z-moto dışında alabileceğim bi yer varmı bilgisi olan ??

internetten alışveriş yapma imkanın varsa ebay.com bi bak orda uzuc oluyo yurt dışından geldigi için gelmesi 10 gün fln sürür yanlız ben 4-5 parca aldımm hiç sorun yaşamadım ücreti 100 doları gecmedimi sorun olmuyo gümrüktee:cat:

Bende kartalımın beyaz rengını alıcam :)
Nasıl zorlanıyomusun surerken benımde ılk motorum nınja olucak gıbı bısey bıraz tırsıyorum zorlanırım dıye scooter ve cbf 150 surdum bı kac kere pek zorlanmadım fıkrın nedır

Korkmadan alabilirsin benim hiç tecrübem yoktu ki senin daha önceden varmış aldım motoru 1 hafta içinde alıştım suanda her yerde kullanıyorum. Ninjalar uysal motorlar istersende agresif yüzünüde gösteriyor :) benimki aslan gibi kükrüyor artık :p

Motoru aldıgımızın 2.günü havaya bak yaaa:pr: Arkadaşlar bana sağ ayna lazım z-moto dışında alabileceğim bi yer varmı bilgisi olan ??

motorun hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :cat: ayna için ebay dan bakarsan kargo dahil 60dolar civarları fiyatlar var. birde bursadaki kawasaki yetkili servisinde var işte link burdan bakabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-kawasaki-ninja-250-r-oem-sag-ayna-43393336/detay/? ama z-motoyla fiyatı aynıdır herhalde..

Korkmadan alabilirsin benim hiç tecrübem yoktu ki senin daha önceden varmış aldım motoru 1 hafta içinde alıştım suanda her yerde kullanıyorum. Ninjalar uysal motorlar istersende agresif yüzünüde gösteriyor :) benimki aslan gibi kükrüyor artık :p

Tesekkurler BurkY :queen:

motorun hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :cat: ayna için ebay dan bakarsan kargo dahil 60dolar civarları fiyatlar var. birde bursadaki kawasaki yetkili servisinde var işte link burdan bakabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-kawasaki-ninja-250-r-oem-sag-ayna-43393336/detay/? ama z-motoyla fiyatı aynıdır herhalde..

ömer cumartesi ögleden sonra hava şartları uygun olursa saroz körfeezine gidiyoruz kamplı cadırını uyku tulumunu şortunu havlunu güneş kremini güneş gözlügünü zincir spreyini almayı unutma gelmek isteyenler varsa her türlü bizlere uycak dostları bekliyoruz...cumartesi ögleden sonra cıkış pazar gecesi dönüş uzun yol tecrübesi olan arkadaşları bekliyoruz...saygılar:cat:

abi aslında güzel olurdu gelmek isterdim ama başkalarına sözüm var hafta sonu için motorsuz olarak yani:mrgreen: ayrıca bizim biraderle ufak tefek işlerimde var maalesef hfta sonuna baya bir doluyum.. şimdiden kıskandım geziyi inşallah hava güzel olurda sorunsuz keyif yaparsınız:cat:

abi aslında güzel olurdu gelmek isterdim ama başkalarına sözüm var hafta sonu için motorsuz olarak yani:mrgreen: ayrıca bizim biraderle ufak tefek işlerimde var maalesef hfta sonuna baya bir doluyum.. şimdiden kıskandım geziyi inşallah hava güzel olurda sorunsuz keyif yaparsınız:cat:

inşallah:cat::cat::cat:

Cümleten iyi geceler...

Aramıza hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah :cat: Korumalarını aldıktan sonra toplantılara bekleriz :)

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

Tüm üyelerimizin Miraç Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erdirmesi dileklerimizle...

Ninja 250 R - İstanbul..

Cümleten iyi geceler...

Kullanımı çok rahat bi motosiklet almışsın arkadaşım. Benimde ilk motorum ve bende acemisiydim ama 3 gün sonra E-5' e çıktım :p :p :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 ----------

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

Tüm üyelerimizin Miraç Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erdirmesi dileklerimizle...

Ninja 250 R - İstanbul..

Sizin ve tüm arkadaşlarında kandili mübarek olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar