Aldım aldım Artık ninjamı aldım) önümüzdeki toplantıdan 1 sonrakine katılıcam inşallah
![]()
Kazasız belasız surusler dılerım
Ne renk aldın?
Ve gosterge panelınde haraaretmı yoksa benzın gostergeesı mı var?
Aldım aldım Artık ninjamı aldım) önümüzdeki toplantıdan 1 sonrakine katılıcam inşallah
![]()
Kazasız belasız surusler dılerım
Ne renk aldın?
Ve gosterge panelınde haraaretmı yoksa benzın gostergeesı mı var?
noon, benzin olsa ne olcak olmasa ne olcak ? Takılmayın bunlara yaw.
Mesela, yeni gelen arkadaşlar dijital gösterge gösterge diyip duruyorlar sürekli. Kaçımız yolda doğru dürüst göstergelere bakıyoruz...
Hararet gostergesı yerıne benzın gostergesını nasıll yapabılırız ve o beyazlı gosterge panelı cok hos ondan takabılırmıyız bılgısı olan ?
Ninja - İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı
Ninjalar,
Haftalık perşembe toplantımız, Bakırköy İncirli Caddesindeki ''Cafemizz'' kafe de
İncirli caddesi Çamlık hastanesini geçince sol tarafta...
30 Haziran 2011 Saat 20:00
Not:
Son uyarı!!!
1- Haftalık toplantılarımız perşembe günlerine alınmıştır!
2 - Haftalık Perşembe buluşmaları iş çıkışı toplantı olduğundan buluşma noktaları düzenlenmemektedir. Güzergah konusunda sıkıntı çekebilecek arkadaşlar varsa bizimle iletişime geçebilirler...
Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...
Ninja 250 R - İstanbul
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
Aksilik olamazsa her zamanki gibi oradayız![]()
Yapma Alicim bi motosiklet sürücüsünün en çok gördüğü yer göstergeleridir.:cat: Herkes bakar sen de bakıyorsundur ama farkında değilsindir refleks olmuştur inkar etme:queen:
Motorunun güvenliği için benzin göstergesi yerine hararet göstergesinin olması daha avantajlıdır. Değiştirmek için kasmana gerek yok. Özellikle yaz aylarında trafikte motor ısısı çok sık arttığı için göstergeden takip etmen için sanırm japonlar benzin yerine onu koymuşlardır. kırmızıya yaklaştığında fan açıldıgında onu nasıl ittiğini görebiliyorsun ve için rahatlıyor. Bence bu kadar takılmayın çünkü kulağınızla bile depoyu dinlediğinizde benzini hissedebiliyorsunuz. tedirgin oluyorsan benzin bitecek diye ışık tamamen yanmaya başladığında benzin koyarsın olur biter
Aksilik olamazsa her zamanki gibi oradayız![]()
Hadi koray polemik başlatalım Göstegeye bakıyor muyuz, bakmıyor muyuz
Şaka bir yana, benim demek istediğim çok fazla takılmamak. Şimdi yakıt göstergeli gelse, hararet isteyecektik. doyumsuzuz aslında. Bak GP de Vites göstergesi istiyor
Bende dörtlü flaşörlerin olmasını isterdim. Ama yok
Raikkonen666 ( Oğuz ) dediklerine katılıyorum...
Gel sensiz olmaz![]()
noon, benzin olsa ne olcak olmasa ne olcak ? Takılmayın bunlara yaw.
Mesela, yeni gelen arkadaşlar dijital gösterge gösterge diyip duruyorlar sürekli. Kaçımız yolda doğru dürüst göstergelere bakıyoruz...
İnsanoğlu neler istemez kiplakalık iptali istiyorum, lastik istiyorum
jantlarımı altın sarısı yapmak istiyorum
![]()
Bencede eski tip göstergeler daha havalı zaten heryerimiz dijital ,İbrenin oynaması bi başka hava verio,ama göstergede benzini sadece bi ışıkla göstermeleri biraz garip olmuş ya ışık arıza yaparsa?:queen: ama cbf 150den sonra üstüne oturunca dedim yıllardır bunu bekliyomuşum ben ya!![]()
Bende bu hafta sonu motoruma güzelce bir zaman a yırıp temizliğini yapacağım tamamensonra ses var mı yok mu burda paylaşırız tekrar. Ama tuğhan abinin katkılarıyla motorumuzun ne kadar kaliteli ve asla yolda bırakamyacak muhteşem bir motor oldugunu anladım. anlamaktan başka çarem yok hehe
![]()
Bugün rodajımın ve acemiliğin ilk safhasını bitirmiş durumdayım, bakımım da yapıldı rahatca 6000 devire çıkıyorum artık:queen: Anladım ki çok zorlanmışım trafikte fazla yavaş gitmektenNeyse bu motordan gelen ses netleşti ben kendim kuruntu yapmıyomuşum :mrgreen: Ön fren balataları çok sertmiş 2011 model hemen hemen bütün ninjalarda bilginiz olsun! Oda sürtünme yaptıkca ses çıkarıyomuş.. Servis bişeyler yaptı şimdilik kurtuldum o sesten ama tam ben servisteyken başka biri de aynı şikayetle gelince kawasakiye bunu bildirmeleri konusunda baskı yaptım. Belki motorları toplayıp balatalar değişebilirmiş, kawasakiyle pazartesi görüşücekler.. Gelişmeleri burdan yazarım.. Siz de eğer ha rahatsız edici bir ses varsa servise bi görünün derim :wiinkk:
benim aldığım ses ön taraftan değildi ama. zincir sesi ki hala var. arkadaşlar motora baktı suan için bir sorun yok gibi duruyor. peki sen sesi önden mi duyuyordun? ayrıca 2011 lerin bu sert balata olayı zarar verici bir durum yaratırmıymış?
Dostum bu ses olayı seni yaşlandıracak vallaboş ver tik geldi artık sana
)
benim aldığım ses ön taraftan değildi ama. zincir sesi ki hala var. arkadaşlar motora baktı suan için bir sorun yok gibi duruyor. peki sen sesi önden mi duyuyordun? ayrıca 2011 lerin bu sert balata olayı zarar verici bir durum yaratırmıymış?