Ben de motosikleti aldım alalı 2.defa sürmeye vakit bulabildim, + ilk motosiklet tecrübem&kask-diğer korumalıklarımı alamadığım için fazla trafiğe karışmak da istemiyorum.
Acemiliğimi attığım zaman inşallah sizlerle birlikte her türlü organizasyona katılmaya çalışacağım.
Cümleten iyi geceler...
Motorun hayırlı olsun RastaRules. Kazasız belasız surusler sendemı beyaz aldın motorunu
Ilk motorun mu nınja ?
Teşekkür ederim, aynen yeşilden vazgeçip Kartalımın renkleri olanı aldım.Gelgelelim binmeye pek vakit bulamıyorum.
Evet ilk motosikletim Ninja.
Motoru aldıgımızın 2.günü havaya bak yaaar: Arkadaşlar bana sağ ayna lazım z-moto dışında alabileceğim bi yer varmı bilgisi olan ??
Bende kartalımın beyaz rengını alıcam
Nasıl zorlanıyomusun surerken benımde ılk motorum nınja olucak gıbı bısey bıraz tırsıyorum zorlanırım dıye scooter ve cbf 150 surdum bı kac kere pek zorlanmadım fıkrın nedır
Motoru aldıgımızın 2.günü havaya bak yaaar: Arkadaşlar bana sağ ayna lazım z-moto dışında alabileceğim bi yer varmı bilgisi olan ??
Korkmadan alabilirsin benim hiç tecrübem yoktu ki senin daha önceden varmış aldım motoru 1 hafta içinde alıştım suanda her yerde kullanıyorum. Ninjalar uysal motorlar istersende agresif yüzünüde gösteriyorbenimki aslan gibi kükrüyor artık
![]()
motorun hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :cat: ayna için ebay dan bakarsan kargo dahil 60dolar civarları fiyatlar var. birde bursadaki kawasaki yetkili servisinde var işte link burdan bakabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-kawasaki-ninja-250-r-oem-sag-ayna-43393336/detay/? ama z-motoyla fiyatı aynıdır herhalde..
abi aslında güzel olurdu gelmek isterdim ama başkalarına sözüm var hafta sonu için motorsuz olarak yani:mrgreen: ayrıca bizim biraderle ufak tefek işlerimde var maalesef hfta sonuna baya bir doluyum.. şimdiden kıskandım geziyi inşallah hava güzel olurda sorunsuz keyif yaparsınız:cat:
Ben de motosikleti aldım alalı 2.defa sürmeye vakit bulabildim, + ilk motosiklet tecrübem&kask-diğer korumalıklarımı alamadığım için fazla trafiğe karışmak da istemiyorum.
Acemiliğimi attığım zaman inşallah sizlerle birlikte her türlü organizasyona katılmaya çalışacağım.
Cümleten iyi geceler...
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...
Tüm üyelerimizin Miraç Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erdirmesi dileklerimizle...
Ninja 250 R - İstanbul..
Cümleten iyi geceler...
Tüm üyelerimizin Miraç Kandili mübarek olsun. Allah nice kandillere erdirmesi dileklerimizle...
Ninja 250 R - İstanbul..
Ninja 250 R - İstanbul..
Sizin de kandiliniz mübarek olsunn.. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle!
Sizin ve tüm arkadaşlarında kandili mübarek olsun...
Teşekkür ederiz, herkesin kandili kutlu olsun ...
Ninja 250 R - İstanbul..
Hayırlı kandiller Alicim
Şöyle forumda boy göster önemli gün ve haftalar olmasa gireceğin yok![]()