Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlginç... Kawasaki sitesinde de sadece siyah ve beyaz seçenekleri verilmiş, yeşil yok. Ama avrupa sitesinde yeşil "special edition" olarak yer almaya devam ediyor. Bence yeşil gelmeye devam etmeli, çok yakışıyor...

eğer artık yeşil renkli modeli gelmiyecekse bundan tek yararlanan 2.el piyasası olur:mrgreen: yeşili olanlar fiyatları yukarı çekip satmaya çalışır kimsede yok diye.. ama bulutun da dediği gibi gelmeye devam etcekmiş.. peki ama sitesinde niye rengini koymamışlar siyah+beyaz sadece?

abiler benim ses depodan gelmiyor ya yavaşladım zaman gazı bıraktığım zaman hızım 40 50 km hızlara düştüğü zaman bipp biipp bipp ses geliyor şık şık eer gibi belkide zincirden geliyordur ama sanmıorum

kardeşim sesin kaynağını bulabildinmi biraz uzak kaldım foruma :))

Eski modellere şu an beyaz versiyondaki beyaz göstergeleri takmak gibi bir mod yapan var mı hiç? Ya da KOSO RX2 göstergeleri adapte eden. Yabancı sitelerde epey modlar var ama acaba bizden birileri bu işe kalkışmış mı diye merak ettim.
images

images

Eski modellere şu an beyaz versiyondaki beyaz göstergeleri takmak gibi bir mod yapan var mı hiç? Ya da KOSO RX2 göstergeleri adapte eden. Yabancı sitelerde epey modlar var ama acaba bizden birileri bu işe kalkışmış mı diye merak ettim.
images

images

Koso RX2'ler gerçekten çok güzel göstergeler ancak fiyatlar malesef oldukça tuzlu...

images

images

Motoru almadan önce bakmıştım bunlara. Mevcut gösterge zeminlerine modifiye denemedim ama Koso göstergeleri bir ara bende ciddi şekilde düşündüm hatta yurt dışından kuzene getirtecektim benim baktığım sıralarda 450-500 TL civarında bir fiyatı vardı. Ama mevcut göstergelere alışınca aklıma dahi gelmedi.

ben dijital sevmiyorum yaa,abi kadranlı olcak devir göstergesiyle birlikte km saati de inecek kalkıcak :cherry: ver coşkuyu:queen:

şimdilik kesti sonra yine geldi :( gidip gidip gelior

Depooooooooo :cat:

Motor ısındıkça depodaki benzin buharlaşıyor ve ses yapmaya başlıyor. Bende önce bir uyarı sesi olduğunu düşünmüştüm, PC'deki pc speaker misali. Ancak daha sonra depodan geldiğini farkettim.

şimdilik kesti sonra yine geldi :( gidip gidip gelior

yegenim git bir veterinerden 30 luk yada 50 lik enjektor (siringa ) al icine 90 numara yag doldur on ve arka tekerin milinde keceler var o kecelerin mile degdigi kisima 2 -3 damla damlat fazla surme fren diskine degdirmedence.bir sonraki yikamaya kadar ne ses kalir ne bisey motoru yikadiktan sonra bir zaman sonra yine otmeye baslar aslini sorarsan sen her zincir yaglarken o kecelerede bir iki damla damlat kafani sissirmesin o ses benim motordanda geliyordu artik gelmiyor kestim sanada tavsiye ederim...

ninja kullanıcı arkadaşlarım : Hepinizin Regaip kandili kutlu olsun,Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun...

Amin!.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

Aynı dilekler benden de tüm motosiklet.net üyelerine gelsin.

Ninjacılara bir sorum var; h.sonu Kawasaki bayileri açık oluyor mu?Renk konusunda bilgisi olan var mı?

Genelde kapalı diye tahmin ediyorum. Birkaç Pazar önce telefonla aradığımda hiçbiri açmamıştı...

2008-2010 model ikinci el ninja motor almayı dusunuyorum. Sahibindende bakıyorum ne zamandır. Neredeyse sıfır fiyattan satacak millet motorlarını. Ne kadara kadar temiz bir makina alınabilir sizce. Kaç paradan sonrası pahalıya girer ve alınmaz

Aynı dilekler benden de tüm motosiklet.net üyelerine gelsin.

Ninjacılara bir sorum var; h.sonu Kawasaki bayileri açık oluyor mu?Renk konusunda bilgisi olan var mı?

Cumartesi günleri bayiler açık oluyor, istersen programını ona göre yap. Bildiğim kadarıyla bayilerin elinde az makine kaldı, epey satış yaptılar çünkü... Hatta ben kendi motorumu alırken aynı anda 2 kişi daha farklı renklerini alıyordu :)

ben şahsen motor alırken en önemli aksamı motor aksamıdır,motorunu götürür ustaya sordururum,motoru ellenmemiş az km yapmış (bana göre 20.000 km altı) bi motorsa alırım,masrafıda olmiycak,benzini katıp binecem,dış aksamındada öyle çok büyük bi kazası yoksa alınır,hafif şekilde sağa veya sola yatmıştır önemli değil alırım,öyle ufak tefek çizikleri pek takmam,hııı zaten çizik mizik istemiyosan gidip 11.000 tl ye sıfır makina alacaksın okadar...

Cumartesi günleri bayiler açık oluyor, istersen programını ona göre yap. Bildiğim kadarıyla bayilerin elinde az makine kaldı, epey satış yaptılar çünkü... Hatta ben kendi motorumu alırken aynı anda 2 kişi daha farklı renklerini alıyordu :)

Renk olarak bayilerin elinde genelde Siyah ve Beyaz var. Yeşil sadece İstanbul Motor'da ve Antalya bayisinde kalmıştı. Z-Moto bana bundan sonra yeşil gelmeyecek demişti ama sonra Overcloud'a geleceğini söylemişler. Ama web sayfasından yeşil renk opsiyonunu kaldırmışlar.
Sonuç olarak siyah ve beyaz alternatifleri birçok bayide var. Mesela İzmir Göçmen Motor beyazı için bana 10.850.-TL fiyat verdi, hem de 400km. mesafeye kargo dahil fiyatı. Bursa bayisi siyah için 10.750 fiyat verdi.
İkinci el fiyatları ciddi yüksek seyrediyor. Seçimden sonra istikrar olur da Euro şöyle 2'lere doğru gerilerse piyasa karışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar