Motorun üzerindeyken motor bana küçük gelir mi veya komik dururmuyum ?acaba arkadaşlar istanbul motordan almayı planlıyorum uzak bana gitmeden bi bilgim olmalı en azından,
1.82 80 Kilo Vucut calısıyorum gobek yok

Motorun üzerindeyken motor bana küçük gelir mi veya komik dururmuyum ?acaba arkadaşlar istanbul motordan almayı planlıyorum uzak bana gitmeden bi bilgim olmalı en azından,

Selam Ninjalar
İstanbul'un Arka Bahçesi Çatalca...
Çatalca ve çevresininde bol yeşil bitki örtüsü içinde ninjalarımızı kamufle edeceğimizİnceğiz mağaralarında keşfe çıkıp, nehir kenarında mangal keyfini çıkaracağımız bir hafta sonu yaklaşıyor... İpinizi, topunuzu almayı unutmayın
Tarih:01.05.2011 Pazar Saat 12:00
Buluşma noktaları,
Anadolu yakasından gelecek arkaşlar Boğaz Köprüsüne gelmeden yaklaşık 500m önce sağ tarafta geniş emniyet şeridinin olduğu yer ( anlatım bu kadar) Saat 11:00-11:15... 11:15 te teker döner...
Avrupa yakası buluşma noktası, İncirli Starbucks Saat 11:30-12:00... 12:00 da anadolu yakasından gelen arkadaşlarla birlikte çatalcaya doğru teker döner...
Kawasaki Ninja 250R - İstanbul
bu boya bu kiloya motorun üstünde panda gibi olursun :queen::queen::queen:
Alla Allah arkadaşlar panda gibi durucaksam gene 10 bin tl sınırında ne önerirsiniz ss modelinde ? sıfır olarak sırıtmayacağım bi motor?
Bir an önce karar verip ninjacı olmasamda artık gezilere katılmak istiyorum teşekkürler yorumlarınız için....
dha önce kullandıgın motorları bildirirsen yardımcı olurum tercih edecegin motorları saygılar
Daha önceden motorum olmadı hocam maddi sıkıntılardan dolayı ilk ve son motor alışım olucak sıfır alıcam bu yüzdende çok tartıp biçiyorum kafamda ....
o zaman hiç sıfır motora bulaşma başlangıc olarak ikinci el ybr125 yada cbf150 al derim yaklaşık 1 yıl kullan sonra almak istedigin motora karar verirsin umarım yardımcı olmuşumdur saygılar