Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyide .. :)

Anadolu yakasından gelenlerle nerede bulusacaksınız?? Ben Bostancıdan katılmayı düsünüyorum...

Selam arkadaşlar,

Ben de 2. el bir ninja 250 ile aranıza katıldım, henüz yeni ehliyet almak üzere olduğumdan şimdilik garajda yatıyor, yavaş yavaş trafiğe çıkacağız artık :)

Şöyle bir sorum var, sanırım aldığım motorun rölanti ayarı düşükmüş, 1. viteste debriyaja basılıyken kısa bir süre sonra motor duruyor. Aynı şekilde çok düşük hızda 1de giderken gazı kesince motor gene kendiliğinden duruyor. Tam olarak bu ayar nasıl, neresinden yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

Motorun sol tarafında panel aralıgında siyah kafalı bir ayar dugmesi var. oradan cevirerek yapıyorsun. ama motor sıcakken yapmanı tavsiye ederim. cunku sogukken rolanti otomatik olarak yuksek oluyor.

motorsikletin yağ filitresi yanında made ın japon yazmıyan motorlar var acaba sebebi başka yerde üretildiği mi?

yahya can

2010 modellerı 11 mılyar dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

yaklaşık 950 km den bahsedıyorsun dostum buda demektır kı 2.2 depo benzın yanı bır depo benzınle 400 km gıdıyorsun bır depo benzın 17 lıtre alıyr buda yaklasık 65 lıra. 130 140 mılyonluk benzınle gelebılrısın kanka ızmıre.150 ytl dıyıver sehır ıcı falan

selamlar ist bagcılar_bursa uludag zirve 201 km de...biri EDİRNE dedi galiba...otobandan non stop 210 km de...:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

motorsikletin yağ filitresi yanında made ın japon yazmıyan motorlar var acaba sebebi başka yerde üretildiği mi?

yok onlar cakma sanırım :queen::queen::queen:

bir gün bu grubu karadeniz bölgesine Giresun'a da beklerim
belki yol çok uzun ve yorucu olacaktır ancak yine de beklerim
ben de inşallah bu sezon değil de önümüzdeki bahar ayında sitanbula gelip sizlerin arasına karışmayı düşünüyorum
saygılar

Onları bilmem de benim karadeniz gezisi planım var eğer bu gerçekleşirse giresuna mutlaka geleceğim :) ninja ninja turlarız artıkın :D

bir gün bu grubu karadeniz bölgesine Giresun'a da beklerim
belki yol çok uzun ve yorucu olacaktır ancak yine de beklerim
ben de inşallah bu sezon değil de önümüzdeki bahar ayında sitanbula gelip sizlerin arasına karışmayı düşünüyorum
saygılar

selamlar benım gönlümde karadeniz sahıl yolu yatıyo aslında trabzon uzun göl son duragım olur...:cat:

20 dk önce eve girdim o kadar sogukki ön frene basmak için bile zorlanıyordum.
Uzun yol pek sağlıklı olmaz helede Karadeniz burdan çok çok soguktur şuan.

Yav giyinelim kuşanalım çıkalım gezelim gelelim :) :) Yapalım bir plan... bütçe çıkaralım. sonra da yola çıkalım :D benim 1000 bakımı geldi zaten. çok mu biniyorum ne :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar