120tl civarı sagdece yag ve yağfilitresi degiştiriyolar başkada bişeyine baktıkları yok bende garantiden düşmesin diye götürdüm birdaha asla servis ve tamirciye gitmem zaten makina sorun cıkartacaksa ilk 5000 cıkardı cıkardı dahada eger fabrikasyon ve malzeme kusuru varsa zaten 5000 i bile bulmaz zaten ole bi kusurda cıkarmadıysa diger cıkacak sorunlar kullanıcıdan kaynaklanır.Herkeze kazasız sürüşler dilerim
Merhabalar,
Bu ara 1000km bakımına giden varmı? Servis ücreti ne kadara geldi ve aynı gün geri verdiler mi motoru? Söyleyebilecek olan var mı?
daha 700deyim benim de bakım zamanı yaklaşıyor
makinayı bırakmaya gerek kalmıyor değil mi? kısa bir işlem olması gerek.
ben cbr125i araba yıkar gibi yıkatıyordum, yıkama işini nasıl yapıyorsunuz
cakalaz oturma pozisyonu falan az laf etmemistin ama motorumu sana 8000'e satarım
2009 3200 km de
![]()
2 tane 2009 model siyah ninja var satılık. biri siteden erdal67 isimli arkadaşın sanıyorum. 8750 yazmış. (önceki yazılarında kaza yaptığınıda yazmış)
birde bursa da var 8800 yazmış. onun sahibide burdan birimi bilmiyorum.
Arkadaşlar, bnm motorda "two brothers carbon m2" egsoz var, ben kullanmayı düşünmüyorum, zaten çok çok az bi süre takılı kaldı motorda.. Halen orijinali kullanıyorum.. Egsoz almak isteyen varsa benle irtibata geçsin, fiyatta anlaşabilirsek veririm..
1 litreyle 30 km gitmiş oluyor evet. 0,127TL/km'de yaktı. Halen kayıt altında tutuyorum rodaj süresince herşeyi. Bu normal kullanımda böyle olmayacaktır. 55-60km/saat ortalama hızlarla (6.viteste 4000 devir) kullanımda oluşan sonuçlar. Işık yandığında fullüyorum. İkinci doldurduğum depo bittip ışık yandığında daha net olacak.
arkadaşın ninja ile biraz bastırdık. yakıt ölçmek için er 6 n den kat kat çok yaktı. 250 lik er 6n bir lt ile 25 giitti 250 lik bir lt ile17 km gitti. sürat 140 150 civarı
bugun z-moto'da 1000 bakımı yaptırdım.
100 tl ücret ödedim.
bir sonraki bakım 5000'de.