Acaba yakıtı falan nasıldır? yakıtıda uygunsa çok satar bu motor.2ele düşerse alırız artık şimdilik pahalı :mrgreen:![]()
ERDO seninde yakıtla ilgili bi problemin var he.hangi tpğicte görsem yakıttan açıyosun muhabbeti
Acaba yakıtı falan nasıldır? yakıtıda uygunsa çok satar bu motor.2ele düşerse alırız artık şimdilik pahalı :mrgreen:![]()
motosiklet güzel olmasına güzel de , kawasaki kullanmama rağmen bi daha kawa alırmıyım orası muamma işte , alanlara hayırlı olsun...
o niye ki
Yauv teslim alan bi foto kaymucak mı daha
Arkadaslar teslim almayı bekleyenler ne durumda biz 20 mayıstan beri bekliyoruz motoru her aradıgımda hollandada diyorlardı gecen gun once yukleme yapıldı yolda motorlar dediler carsamba-persembe burda olmasını bekliyoruz dediler yani 1 hafta var gibi duruyor dediklerine gore.
Başka haber alan varmı aranızda?
ERDO seninde yakıtla ilgili bi problemin var he.hangi tpğicte görsem yakıttan açıyosun muhabbeti![]()
teslim alsam tank kameramda hazır fotoraf makinemde, vidyoda koyarım bol bol resimde.. ama dedigim gibi:::
valla kawayı tercih edarim ama elim mahkum başka seçenek yok mecburen aldım 250r siyah birde ucuza aldım ya 8000 ytl+plaka ruhsat cuma teslim alacam.
banada aynı kelegimi yapacaklar acaba... kapora felan almıslardı 1000€ cıvari artık yuh derim siyah gelmicek derlerse... yarın arıcaz mecburen...
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...kesin öyle diyecekler zaten yurtdışından getiren distiribütor firma bu zaten.
yanlış yaptı yanlış yanlışşşşşş
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...
Croner kardeşim;
Bir gelişme var mı?.:silent: