Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Özel den no yolla burdan yuklemeyi bilmiyorum

o gitmeme sorunu tekleme yanlış zincir ayarı yapılınca öyle gezdik baya zincir aşınmış dişliler yamuldu 3 000 km gezdim öyle dün netten did zincir ve dişli seti aldım 400 toplam serviste 650 tl onları taktırdım canavar oldu şimdi tamamen çözdük

o gitmeme sorunu tekleme yanlış zincir ayarı yapılınca öyle gezdik baya zincir aşınmış dişliler yamuldu 3 000 km gezdim öyle dün netten did zincir ve dişli seti aldım 400 toplam serviste 650 tl onları taktırdım canavar oldu şimdi tamamen çözdük

Zincir ayarını kim yaptı yanlış merak ettim

Hee bende arkadaşa yağ değişimi yaptırdım daha doğrusu yapmaya çalıştı canımdan oluyordum yağ vidası e5te çıktı zor kurtardim bu tür işleri ustasina yaptırmak lazım

Hee bende arkadaşa yağ değişimi yaptırdım daha doğrusu yapmaya çalıştı canımdan oluyordum yağ vidası e5te çıktı zor kurtardim bu tür işleri ustasina yaptırmak lazım

yaptık bir hata 20 000 de değişti dişli set ve zincir orjinaller düzgün kullanımda 30 000 e kadar gider herhalde seninki kaç km de şuan

Merhaba aranıza katılmak üzere sayılırım yalnız bir eksiğim var bu konuda da sizden yardım isteyeceğim. Şöyle temizinden kawasaki Ninja 250R almayı düşünüyorum. Bildiğiniz duyduğunuz bir satıcı varsa yardımcı olur musunuz? [öncelik beyaz renktir] Hepinizi tekrardan selamlarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar