Kawasaki Ninja 250R almak istiyorum.

asfalt meleği, mertka kesinlikle doğru şeyler ve kulağıma küpe olacak. Ninja konusunda ısrarcıyım ve satmak isteyen birisini dört gözle bekliyorum. Asfalt meleği özellikle tavsiyeleriniz çok değerli.

kryeck, suzuki gs500ler benim istediğim tip değil. GS500F ler güzel fakat onlarda bana bir beden büyük olur. Ninja250R da kararlıyım. Teşekkür ederim güzel tavsiyen için.

Gyradel. RS 125 ve Yzf R125'i de çok araştırdım. En son Ninjada karar kıldım. RS 125 elden kolay çıkmıyormuş. Satmak gibi bir arzum yok da olaki bir durum oldu, öyle bir dez ajantajı varmış. Yzf R125'e de gelince 125lik için çok fiyat diyorlar.

Mesaj ve telefon harici görüşme yapmamıştım. Yapmayı deneyeceğim. Yararı olur mu dersiniz ?

ninjet, tutkumu körükledin doğrusu :) Şuan elimde bu kadar olduğu için bir an önce alıp başka eksiklerimi kapatmayı planlıyordum ama zannediyorum 7 altına dediğin gibi bulamayacağım. Bakalım bekleyeceğim. Umarım en yakın zamanda bende senin gibi ninja kullanıcısı olacağım (:)

*ninjet senin çevrende ninjacı vardır. aklında olsun lütfen =p

Benimde hayran olduğum bir motosiklet ama o fiyat aralığı bulamazsın gibi ama inşallah bulursun.:cat:

bu fiyatlara hyosung ilanları görebiliyosak ninjanın fiyat aralığının 8-8,5 olması çok normal değilmi? Oldu olacak sıfır fiyatının yarısına verilsin 2008 model bi motor, mesela 5-5,5 falan :))))) :farao: 7 yede bulursun ama dikkat et temizliğinden şüphe ederim ben o paraya satılan motorun. :cat: Fiyat konusundaki durumunu bilmem (ki bence çok çok da uç seviyelerde değil) ama şiddetle tavsiye edeceğim bir motor. 1,5 senedir kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Gidişi duruşu işçiliği servisi çok iyidir...

Sen karşılaştırmayı hyosung ile yapmışsın bende RS 125 ile yaptım,daha rodajı tamamlanmamış,sıfırı 11 kusur olan bir motosiklette 8-9 gibi bir ilan fiyatına konuluyor ki peşin paranız varsa 0.5-1 bin tl daha pazarlık payı var bahsettiğim 2008 yılında yani son model RS 125...Değim yerindeyse kontağı çevirmenizle motosiklet ölüyor...Söylediğin motosiklet ayrı bir sınıf yarış replikası diyebilirsiniz fakat bu fiyatını bu derece etkilemeli sonuçta italyan tasarımı ve kalitesi ortada,parça fiyatınında kawasakinin çok üstünde olacağını düşünmüyorum.

Ninjaya gelince kalitesine,duruşuna sözüm yok..GT 250 R benim söylediğim fiyata satılıyor ama ilan fiyatı,motosiklet başına gelindiğinde edilen pazarlık ile durum değişir..Ninjadan bahsederken 6.5-7.5 alış fiyatı olmalı diye düşündüm ilan fiyatını kastedmedim..

Bu sadece kendi görüşüm motosikleti kullanan biri olarak daha değerli olduğunu düşünüyor olabilirsiniz,bende ninjayı beğeniyorum daha alınası bir fiyatta olmasını istediğim için böyle düşünüyor olabilirim...

Son düzenleme:
ninja yı bende uzun suredır arastırıyodum nınjayı sonunda hayallerım gercek oldu ve aldım herkezın kendı tercıhı ama beyenıyosan kesınlıkle tavsıye edıyorum herkeze uzerıne bırde Two brothers eksoz koyarsan iş bıter ben yaptım ses 250 lık bı motordan beklenmıyecek kadar guzel bır sesı var ve serı bı motor egerkı temız yatmamıs dusuk km de boyasız guzel bı motor ıstıyosan ole 7 ye zor 8-9 arası ıns sende en kısa zamanda hayallerıne kavusursun

İnsan isteyince 600 cc ve üzeri ile de başlayabiliyor. Fakat bunlar istisnalardır. Mantıklı bir sürücü her zaman emin adımlarla ilerlemelidir...

Bizim GTR lara da baslangıc için ideal diyorlar fakat gerek kasası; gerek gidişi ile kesinlikle başlamaya uygun bir motor değildir. Bir kere en basitinden bu motorlarda manevra cok zayıf olduğundan yeni başlayan bir sürücü bir çok zorluk yaşayacaktır!

Yalnız yine de başlamak isteyene neden başlıyorsun diyemeyiz. Herkesin kendi tercihi...

Bu arada Ninja 250 lerin ikinci elde en düşük piyasası 7ooo TL den baslıyor... Sıfırları da 55oo€ dan satılıyor şu an!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar