Kawasaki Ninja 250R almak istiyorum.

Merhabalar.

Kawasaki Ninja 250R arıyorum. Genel pazar zannediyorum 8000 ile 7000 arası ikinci el fiyatları. Fakat şuan için o kadar paraya sahip değilim. Biraz daha biriktirip sonrada alma konusunda isteksizim. Bir an önce almak istiyorum. Bu fiyattan yardımcı olabilecek kişiye direk nakit olarak verebilirim. Eğer sonrada verirsen olur derseniz 7000 e kadar 6000 peşin 1000 sonra olmak üzerede ödeyebilirim.

Yardımcı olabilen herkese teşekkürler. :)

Aradığım özellikler:

Renk: mutlaka Siyah veya Siyah-Mavi
KM: Önemsiz
Kaza: Olabildiğince hasarsız.
Bütce: 6000 Nakit.

km ve yaşı önemli değil yazmışsın. o zaman bulursun yani bence. hatta daha ucuza da bulabilirsin.

Bende o motoru araştırıyorum uzun zamandır, sahibinden.com'a baktınızmı bilmiyorum ama bu makineye bakmıştım uzun süre :)

karasahin çok teşekkür ederim ilginiz için. Benim için zahmet etmişsiniz. Zamanla teknik özelliklerini dahada iyi kavrayacağım. Sahiden çok hoşuma gidiyor. Aşık oldum diyebilirim.

viyana, üstad çok fazla yer araştırdımda kısıtlı 2. el bulabildim. Bahsettiğim fiyata inebilecek bir hayır sever olsada beni mutlu etse :)

DeJaVu_91 evet orayada baktım. 8.500 ile 7200 arasıda ucuz olanlar yeşil olanlar. Yeşil çok dikkat çekiyor. Ben biraz daha mütavazı istiyorum. Siyah tam benim tarzım ve hayalim.

Bu fiyatlarda çevresinde olan veya satmak isteyen birisi olursa çok büyük sevap işlemiş, hayır duamıda almış olacak :)

karasahin çok teşekkür ederim ilginiz için. Benim için zahmet etmişsiniz. Zamanla teknik özelliklerini dahada iyi kavrayacağım. Sahiden çok hoşuma gidiyor. Aşık oldum diyebilirim.

gerçekten çok hoş bir makine ama dedğiniz gibi ikinci el piyasası ülkemizde çok az...

sahibindende bakarsanız 3000-5000 km civarında temiz kazasız 09 makineler var ama fiyat aralığı 8000-8500 :cat:

İnş. en kısa zamanda ulaşırsın Ninja na :)

wolky-ksk araştırdığım kadarıyla şuan oldukça iyi konumda kawasakinin bu modeli. cbrlara göre tam istediğim tarz bu. Yinede ağzını hayrı aç, hayır gelmsinde yansın mı.. :p

gerçekten çok hoş bir makine ama dedğiniz gibi ikinci el piyasası ülkemizde çok az...

sahibindende bakarsanız 3000-5000 km civarında temiz kazasız 09 makineler var ama fiyat aralığı 8000-8500 :cat:

İnş. en kısa zamanda ulaşırsın Ninja na :)
Haklısın hocam. Bende aynen buna benzer sonuçlara ulaştım. Fena alet değil. Kazası belası olunca biraz sorunsal ama kendime güveniyorum bu konuda. Aptal cesareti değilde, çok fazla isteğim ve arzum var. Üstesinden geleceğim inşallah. Yeterki bulayım şu aleti. Duyarsanız lütfen çevrenizde yönlendirin :mrgreen:

o fiyata bulursanız bir tanede ben alayım:mrgreen:
yeşili tek geçerim:cat:
Ninjaaaaaa::xicon_ev::xicon_ev::xicon_ev

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar.

Kawasaki Ninja 250R arıyorum. Genel pazar zannediyorum 8000 ile 7000 arası ikinci el fiyatları. Fakat şuan için o kadar paraya sahip değilim. Biraz daha biriktirip sonrada alma konusunda isteksizim. Bir an önce almak istiyorum. Bu fiyattan yardımcı olabilecek kişiye direk nakit olarak verebilirim. Eğer sonrada verirsen olur derseniz 7000 e kadar 6000 peşin 1000 sonra olmak üzerede ödeyebilirim.

Yardımcı olabilen herkese teşekkürler. :)

Aradığım özellikler:

Renk: mutlaka Siyah veya Siyah-Mavi
KM: Önemsiz
Kaza: Olabildiğince hasarsız.
Bütce: 6000 Nakit.

arkadaşım yanlış anlama ama o paraya en az bir yıl daha motosiklet bulamazsın.

eğer izin verirsen bikaç tavsiyem olacak.

öncelikle deneyimin yoksa, bir ybr, bir cg al bir iki sene kullan tecrübe edin, yada en azından bir 5-10 bin kilometre..
ne düştü kalktı diye için yanar, nede masrafı canını sıkar. ikisinin de temizine vereceğin para 2 bin lira var yok.. satarken de 2-3 yüz altına satarsın yani zararın da olmaz. üstelik rahat sattarsın..
1 i ile de ekipmanlarını alırsın tam tekmil..
deneyim kazandıktan sonra da elde var zaten 3..
bu para bir sene içinde rahat 4 olur..
motosikleti de satmış olursun.. yine elde 6 olur.. o zaman kawa da düşer, alternatifleri de düşer..

deneyim varsa, cbf250 (dikkat parça pahalı), ybr250 de güzel alternatifler. ve bu paraya ikisini de rahat rahat bulabilirsin..

yok ben illa onu istiyorum dersen de, yapacak bir şey yok.. sahibinden de bir başlık aç, bikaç motosiklet formunda da başlık aç. satmak isteyen seni bulsun. tek yapman gereken sabretmek...
ki her koşulda bugün biri bana gelip 6 ya veriyorum dese, kazası yada bir sorunu olduğunu düşünürüm, hiç bir şey olmasa boya mı var derim..

eğer izin verirsen bikaç tavsiyem olacak
Deneyimlerinizi benimle paylaşmanızdan onur duyarım.

deneyim varsa, cbf250 (dikkat parça pahalı), ybr250 de güzel alternatifler. ve bu paraya ikisini de rahat rahat bulabilirsin..

yok ben illa onu istiyorum dersen de, yapacak bir şey yok..
Cidden istiyorum üstad. Kanıma sıcak gelmiyor diğer motosikletler. Bayadır araştırıyorum en uygunu bu geldi. Para biriktirmeye devam ediyorum bir yandan. Bakarsınız zaman geçer kısmet bulamam 1. el alırım ama şuan için çok fazla hevesim var o yüzden bir an önce almaya çalışıyorum uygun bir şey karşıma çıkarsa diye.

biri bana gelip 6 ya veriyorum dese, kazası yada bir sorunu olduğunu düşünürüm, hiç bir şey olmasa boya mı var derim..
Tabi büyüklerim ve deneyimlilerim de sık sık aynı cümleyi sarf ediyor. Ucuz etin yahnisinden hayır bekleme diye. Benimkisi biraz bedavacı zihniyet gibi göründü gerçi ama ihtiyaçdan verecek olursa direk talibim. Zor ihtimnal gibi görünüyor ama şansımı denemek istiyorum. Belki kader bana gülerde bir an önce ninjaya kavuşurum :)

ki gene arkadaş tavsiyesi...

imajı o kadar önemseme..

motosikleti var, vaooov demelerini istiyorsan bir şey diyemem.

lakin gerçekler var..
hasar önemli... çok ama çok önemli...
km önemli... açacağı masraf bir çıkış daha açabilir vücudunda.....
yaş da önemli ama bu motosiklet için önemsiz.. çünki zaten yeni..

neyse.. dost acı söylermiş diyorum ben sana..

ben anlamıyorum ben gerçekten çok mu cinsim..
yahu motosikleti seviyorum diye motor hocası olduk ha yapıyoruz yapmıyoruz orası ayrı..
bahçelide 20 yıllık boyası atmış külüstürle takıldım, işe gidip geldim, yeri geldi gezdim tek başıma. mini bi krosla şantiyelerde şehir dışında arazide takıldım kendi kendime. yeri geldi arkadaşlarımla buluşmaya cafeye gittim, yeri geldi müşterimin cipinin yanına çektim.

nedir bu imaj davası hiç anlayamıyorum. ya benim tipime, lafıma güvenim tam motosikleti önemsemiyorum (ki fasulye sırığı bir tipim, ve çok muhalefet çok huysuz bir adamımdır). ya önemli olan benim için sadece verdiği keyif. yada ben cidden elden ayrıksı bir tipim.

bak kardeş bu yazdıklarımı cidden üzerine alınma.. ama motosiklet güzel bir hobi. ve motosiklet kız gibidir, sevmen lazım sahip olduğunu.. ama ona gelene kadar biraz tecrübe kazanman da gerekir..
şimdi alsan bile bu fiyata bi düşsen grenajı alana kadar canın çıkar.. bozulsa yaptıramazsan ölü gibi yatar.. motosikletten daha önemlisin sen. giysisi koruması olmalı. tüm paranı motosiklete de ayıramazsın..

bak benim de hayallerim var :) hep siyah bir er5, r6s, gri hornet 900 hayal ederim.. ama şimdilik hayaller.. onlara ulaşmam için biraz daha tecrübe lazım.. ha bu hayaller devam ederken hepsi eski model oldu üretimden kalktı.. olabilir cindy crawford u her zaman güzel bulmuşumdur.. bu yaşlanınca (kendisi sevgilim olsaydı eğer) onunla ilgilenmeyeceğim anlamına gelmiyor..

bu forumda mobiletten r1 e kadar ulaşmış kişiler var, aldıkları yolu düşün..

Son düzenleme:
Aslında beğeni meselesi. Baktığım zaman içim açılıyor motora. İnsanlar gelsinde etrafımda dolsunlar gibi arzum yok üstad. Onu isteyenler zaten genelde yeşil olanını seçiyor. Ben buradayım diye bağırıyor diye. Tabi söylediklerinize hak veriyorum. Uygun alıp, o fiyatlara çok daha sağlam alt modeller alınabilir ama benimkisi birazda göz zevki, birazda hız tutkusu. Baktığım zaman sürekli bakasım geliyor. Üstüne oturunca insanın yüreği zevkle atıyor. Hayata da zaten bazı sevgilerle bağlanabiliyoruz. Benimkiside böyle birşey :) Çok seviyorum bu motorları napalım vaz geçilmiyor. :pale:

yok bitanecik kardeşim ne olur yanlış anlama beni. o eleştirel kısımda sana söylenmiş tek bir cümle yok.. benimki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hikayesi..

çok güzel görünüyor.. hele siyahı..
ama kawasaki parçası zor temin edilir, pahalıca olan bir marka ülkemizde ne yazık ki..
mutlaka düşcen.. yani düşmemek zordur öğrenirken. düşmesen bile olduğu yerde yana düşer.. ki bunun bakımı ıvır zıvır masrafı var..

motosiklet alım satım.. ruhsattır sigortadır masrafı var.. 400 buna de..
giyim kuşam masrafı var.. 1000 buna de..
eğitimi var 200-300 buna de..
kilidi alarmı brandası masrafı var 200 buna de..

yani senin cebindeki paran aslında 4..

benimki sadece bilgi deneyim ve düşünce paylaşmak.. kaldı ki benim seni eleştirmek gibi bir hakkım yok..

birde çok sevdiğim bir abim vardı toyotanın bir servisinde çalışırken.. motosiklet hayalleri kurardık.. o experdi iyi de kazanırdı. ben bir ara biraz bişiler artırayım diye düşünürken gitti alasından cbr600r aldı. aldı bir zaman sonra hastanelik.. iki ay kaldı sanırım hastahanede temizinden..

şimdi gözümün önünde öyle bir örnekle bu sevdaya başlayınca sanırım benim ayaklar ister istemez daha çok yere basıyor..

arkadaşım yanlış anlama ama o paraya en az bir yıl daha motosiklet bulamazsın.

eğer izin verirsen bikaç tavsiyem olacak.

öncelikle deneyimin yoksa, bir ybr, bir cg al bir iki sene kullan tecrübe edin, yada en azından bir 5-10 bin kilometre..
ne düştü kalktı diye için yanar, nede masrafı canını sıkar. ikisinin de temizine vereceğin para 2 bin lira var yok.. satarken de 2-3 yüz altına satarsın yani zararın da olmaz. üstelik rahat sattarsın..
1 i ile de ekipmanlarını alırsın tam tekmil..
deneyim kazandıktan sonra da elde var zaten 3..
bu para bir sene içinde rahat 4 olur..
motosikleti de satmış olursun.. yine elde 6 olur.. o zaman kawa da düşer, alternatifleri de düşer..

yok ben illa onu istiyorum dersen de, yapacak bir şey yok.. sahibinden de bir başlık aç, bikaç motosiklet formunda da başlık aç. satmak isteyen seni bulsun. tek yapman gereken sabretmek...
ki her koşulda bugün biri bana gelip 6 ya veriyorum dese, kazası yada bir sorunu olduğunu düşünürüm, hiç bir şey olmasa boya mı var derim..

üstadıma %500 katılıyorum çok doğru zamanında banada aynı uyarıyı yapmıştı o kadar dikkate almamıştım ama şimdi çok daha iyi anlıyorum.

Temizinden bir Suziki gs500 al, trafiğin tehna olduğu yerlerde hız hissini tatmin edebilirsin.
250'lik motorla 180-190 zor ve emniyetsiz olur. Kask ve diğer ekipmanlarda ucuza kaçma ve kesinlikle onlarsız trafiğe çıkma derim.
Son olarak istediğin motorun piyasasını öğrenmişsin, 6 bin tl'ye sana istediğin gibi temiz motoru ufak ihtimal satan çıkar/çıkabilir ama yanında motosikletten iyi anlayan arkadaş olmadan alma derim.

Belki yanlış düşünüyorum fakat Yzf R125,RS 125,Ninja 250R bunlar ileri seviye başlangıç motosikletleri (maddi olarak) içlerinde en yüksek piyasaya sahip motosiklet Ninja...3 motosikletin'de yaklaşık olarak sıfır fiyatları aynı fakat 2.el fiyatlarında RS 125 çok daha düşük fiyata satılıyor arkasından Yzf geliyor,RS 125'e nazaran piyasası daha iyi,fakat ninjada fiyatlar el yakıyor heleki aylardır duran Airbrush'lı model varki o fiyata satılacağına imkan vermiyorum...

2008 model temiz bir ninjanın fiyat aralığı 6.5-7.5 olmalı bence...İlan yayınlayan kişilerle mesaj yada telefon harici motosiklet başında görüştünmü ??

Belki yanlış düşünüyorum fakat Yzf R125,RS 125,Ninja 250R bunlar ileri seviye başlangıç motosikletleri (maddi olarak) içlerinde en yüksek piyasaya sahip motosiklet Ninja...3 motosikletin'de yaklaşık olarak sıfır fiyatları aynı fakat 2.el fiyatlarında RS 125 çok daha düşük fiyata satılıyor arkasından Yzf geliyor,RS 125'e nazaran piyasası daha iyi,fakat ninjada fiyatlar el yakıyor heleki aylardır duran Airbrush'lı model varki o fiyata satılacağına imkan vermiyorum...

2008 model temiz bir ninjanın fiyat aralığı 6.5-7.5 olmalı bence...İlan yayınlayan kişilerle mesaj yada telefon harici motosiklet başında görüştünmü ??

bu fiyatlara hyosung ilanları görebiliyosak ninjanın fiyat aralığının 8-8,5 olması çok normal değilmi? Oldu olacak sıfır fiyatının yarısına verilsin 2008 model bi motor, mesela 5-5,5 falan :))))) :farao: 7 yede bulursun ama dikkat et temizliğinden şüphe ederim ben o paraya satılan motorun. :cat: Fiyat konusundaki durumunu bilmem (ki bence çok çok da uç seviyelerde değil) ama şiddetle tavsiye edeceğim bir motor. 1,5 senedir kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Gidişi duruşu işçiliği servisi çok iyidir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar