- Konu Yazar
asfalt meleği, mertka kesinlikle doğru şeyler ve kulağıma küpe olacak. Ninja konusunda ısrarcıyım ve satmak isteyen birisini dört gözle bekliyorum. Asfalt meleği özellikle tavsiyeleriniz çok değerli.
kryeck, suzuki gs500ler benim istediğim tip değil. GS500F ler güzel fakat onlarda bana bir beden büyük olur. Ninja250R da kararlıyım. Teşekkür ederim güzel tavsiyen için.
Gyradel. RS 125 ve Yzf R125'i de çok araştırdım. En son Ninjada karar kıldım. RS 125 elden kolay çıkmıyormuş. Satmak gibi bir arzum yok da olaki bir durum oldu, öyle bir dez ajantajı varmış. Yzf R125'e de gelince 125lik için çok fiyat diyorlar.
Mesaj ve telefon harici görüşme yapmamıştım. Yapmayı deneyeceğim. Yararı olur mu dersiniz ?
ninjet, tutkumu körükledin doğrusu
Şuan elimde bu kadar olduğu için bir an önce alıp başka eksiklerimi kapatmayı planlıyordum ama zannediyorum 7 altına dediğin gibi bulamayacağım. Bakalım bekleyeceğim. Umarım en yakın zamanda bende senin gibi ninja kullanıcısı olacağım (
*ninjet senin çevrende ninjacı vardır. aklında olsun lütfen =p
kryeck, suzuki gs500ler benim istediğim tip değil. GS500F ler güzel fakat onlarda bana bir beden büyük olur. Ninja250R da kararlıyım. Teşekkür ederim güzel tavsiyen için.
Gyradel. RS 125 ve Yzf R125'i de çok araştırdım. En son Ninjada karar kıldım. RS 125 elden kolay çıkmıyormuş. Satmak gibi bir arzum yok da olaki bir durum oldu, öyle bir dez ajantajı varmış. Yzf R125'e de gelince 125lik için çok fiyat diyorlar.
Mesaj ve telefon harici görüşme yapmamıştım. Yapmayı deneyeceğim. Yararı olur mu dersiniz ?
ninjet, tutkumu körükledin doğrusu
*ninjet senin çevrende ninjacı vardır. aklında olsun lütfen =p