er 6 istersen 2008 model abs li modeli mevcut özelden ulaşabirsin
bevirli 500 bende var. çok temiz cirilop gibi 5 binde 2006 model
er6n ulaşım aracıdır, ekonomiktir, duygusal bi heyecan patlaması yaşatmaktan uzaktır696 ise keyif aracıdır, ben farklıyım demenin bi yoludur, statü sembolüdür.
aklım karıştıbenim istediği zevk ve performans masraf ve yakmasını onemsemıyorum pek zevk almak ıstıyorum fakat kılom var bu yuzden mosnterda rahat edemicemi dusunuyorum er 6 n cok gusel fakat ducatı bole sanki beni çekiyor er 6 alsam monsterda kalım kalıcakmıs gibi oluyor
r:
ben çok kilolu değilim ama iriyim boyumda 1.82. bu durumda dahi arkadaşımın monster 696'sı üzerinde komik duruyorum. hele ki göbek basen falan genişse hiç olmaz. mesela bahsettiğim arkadaşım ince yapılı ve motoru üzerinde çok şık duruyor.
Er6 N benim de takibimde olan bir motosiklet. + larını okudukca daha bir hayranlık duyuyorum... peki bu iki makina arasındaki yol tutusu ve dengesi acısından karşılaştırırsak Ayrodimakligi virajdaki dengesi falan nasıl..
abi kadife çeketten bahseder gibi yazmışın :mrgreen:
Hocam bence Suzuki b-king i de degerlendirmeye al.Sonucta hepsi ayni klasmandaki motosikletler. B-Kingin sana daha cok yakisacagini dusunuyorum.