büyük geçmiş olsun abi motor perte çıksın hiçönemli değil sende bi şey olmasında
Hocam çok geçmiş olsun. Çok ucuz atlatmışsınız. Anladığım kadarıyla kıyamet gibi olmuş ortalık. Ortalıkta yaya dururken bu kadar tehlike atlatınca insan, acaba motora devam etseydi orada ne olurdu diye düşünmek bile zor. Siz sağlamsınız o büyük mutluluk. Ancak "Cana geleceğine mala gelsin" diyen atalarımızın yanında, "Mal canın yongasıdır" diyen atalarımız da olmuş. O yüzden eminim evlat acısı gibi oturmuştur insanın içine. Hele ki 0 aldıktan sonra bu hale gelmesi. Çok iyi anlayabiliyorum benzer bir şeyler yaşadığımdan. Ne güzel ki kasko var. Çok çok geçmiş olsun.
Sormak istediğim bir şey var. Karşı taraf hatalı olduğunu kabul eden raporu imzalayınca, neden sizin kasko yapıyor ödemeyi, bu durumlarda onun kaskosu veya trafik sigortası girmez mi devreye?
kendi sigortası görkeme ödeme yapsada ücreti karşı tarafın sigortasından temin ediyor![]()
Çok teşekkür ederim.Yaa çok geçmiş olsun,seni o verdiğin ilk durma kararından dolayı tebrik ediyorum.Motora gelince kafana takma tabi ki biliyorum motorunu o halde görmek illaki seni yaralamıştır ama sana birşey olmamış ya Allah'a şükür önemli olan o.
aynen hocam. teşekkür ederim.çok geçmiş olsun yani motorun durumu insanın içini ürpertiyor :S
haklısınız. Ehliyet bu kadar kolay verildiği sürece de olacaktır. teşekkür ederimöncelikle büyük geçmiş olsun.
ihtiyacı olsun olmasın herkes ilk önce araba sahibi olmaya çalışıyor. acemisi ustası herkes aynı trafikte. malesef biz motor kullanıcılarıda tabiki. bu tip acemiler ve kontrolsüz araç kullananlar yüzünden diğer araç sahiplerinin canlarını tehlikeye attığı gibi en çokta bizimkini hiçe sayıyorlar. verilmiş sadakanız varmış hocam.
Amin cümlemize.sana birşey olmaması en önemlisi.allah tekrarını yaşatmasın kardeş geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam şimdilerde daha iyiym yaniGeçmiş olsun dostum. Sana birşey olmaması önemli olan motosiklet her zaman yerine gelir. Kaskoyu yaptırmış olmanda büyük şans psikolojini bozma sigortan parayı ödeyecekmiş tekrar geçmiş olsun
Sağal kardeşim.Çok geçmiş olsun abi
Teşekkürler hocambüyük geçmiş olsun abi motor perte çıksın hiçönemli değil sende bi şey olmasında
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi dert değil tekrar geçmiş olsun
teşekkür ederim. haklısınız.Çok büyük geçmiş olsun.Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allahın takdiri.
Sağolasın Koray kardeşim. Haklısın kardeşim benim basıma gelenın daha kötüleri de var .Çok geçmiş olsun görkem abi.. İnan başıma gelmiş gibi üzüldüm ,okurken heyecanlandım..Sen daha iyilerine layıksın..Canına gelmedikten sonra sıkıntı yok abi..
sevgilerle
Aynen haklısın hocam. bakalım benim hatun aldıracak mı bilmıyorumGeçmiş olsun. Bu kadar aksiyonun içinde bedenen hiç bir hasar almamışsın, motosikletinin parası da ödenecek. Çok üzülecek bir şey yok, yenisini alırsın.![]()
Teşekkür ederim Sencer abi. Düşünmeniz bile yardım etmiş kadar oldu. Şu işler tamamen sona erdiği gün sigarayı tamamen bırakıcam. Büyük konusmusluğum vargeçmiş olsun canım kardeşim...
nasıl bir duygudur, iyi hem de çok iyi bilirim.
ancak, sgarayı bir an önce yeniden bırak...
motosiklet ve motorculuk için ne düşünüyorsun şimdi?
yapmam gereken bir şey olursa haberim olsun![]()
Teşekkür ederim.büyük geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin önemli olan sizsiniz
Teşekkür ederim.Sana bir şey olmaması sevindirici, çok gecmis olsun
Geçmiş olsun.Gelen mala gelsin.En azından hiç kimse böyle bir kazada yaralanmamış.Kaskonuzun olması g Acentenın bana aktardıgına göre.
Aynen hocam ben arabalardan çok şu barıyerlerden(giyotin) korkuyorum.Teşekkür ederim.O resimdeki bariyerlere bakiyorum ve aklima direk gelen su. Ya sen buzda kayip kafani o bariyerlerde koparsaydin.
Bosver cidden bosver hemde. Yeni bir hayat seni bekliyor. Aramizda olman daha onemli
Teşekkür ederim hocamBuyuk gecmis olsun hocam Allah cana vermesin sonucta saglik herseyden onemli ve kaskonun olmasida cok iyi.
Aynen Saygın hocam, sonuna kadar haklısınız. Bir yandan sevilinizi kaybetmiş gibi oluyorsunuz ,diğer yandan ise Allaha çok şükür ben hala hayttayım diye kendınızı avutuyorsunuz. Sorunuza gelince İlkay'ın da dediği gibi benım kaskom bana ödeme yaptıktan sonra karşı 2 aracın kaskosundan bu parayı alacak. Sanırım yarı yarıya alacak.Hocam çok geçmiş olsun. Çok ucuz atlatmışsınız. Anladığım kadarıyla kıyamet gibi olmuş ortalık. Ortalıkta yaya dururken bu kadar tehlike atlatınca insan, acaba motora devam etseydi orada ne olurdu diye düşünmek bile zor. Siz sağlamsınız o büyük mutluluk. Ancak "Cana geleceğine mala gelsin" diyen atalarımızın yanında, "Mal canın yongasıdır" diyen atalarımız da olmuş. O yüzden eminim evlat acısı gibi oturmuştur insanın içine. Hele ki 0 aldıktan sonra bu hale gelmesi. Çok iyi anlayabiliyorum benzer bir şeyler yaşadığımdan. Ne güzel ki kasko var. Çok çok geçmiş olsun.
Sormak istediğim bir şey var. Karşı taraf hatalı olduğunu kabul eden raporu imzalayınca, neden sizin kasko yapıyor ödemeyi, bu durumlarda onun kaskosu veya trafik sigortası girmez mi devreye?
Teşekkür ederim.geçmiş olsun...
Teşekkür ederim. Amin cümlemizeÇok geçmiş olsun. İyi ki size birşey olmamış. Yeni motorunuzla şimdiden kazasız belasız sürüşler