Kawasaki Er6 F im Pert oldu.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
geçmiş olsun abicim....
tabikide cana geleceğine mala gelsin....
peki bu sigorta şirketi yada kasko şirketi motosikletinizin eder fiyatını verecekler mi acaba....
bir de motosikletiniz perte cıktıgı için sizde mi kalıyor yoksa sigorta şirketinde mi kalıyor...
bunları sordugum için yanlış anlaşılmasın...inşallah kimsenin başına böyle bir olay gelmez...
ama gelirse de bilgimiz olsun diye soruyorum...
sizde zaten bir şey olmaması sevindirici...saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.ALLAH (c.c) tekrarını yaşatmasın.

Teşekkür ederim

geçmiş olsun arkadaşım..birdaha böyle bir olayla karşılaşmaman dileğiyle...
Teşekkür ederim .Amin cümlemize

Geçmiş olsun, anlattıklarınızdan sonra size birşey olmadığını öğrenmek sevindirici.
Çok Teşekkür ederim .

Büyük geçmiş olsun, kaskonzun olması çok güzel
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.
Teşekkür ederim Arda abi.

Öncelikle büyük geçmiş olsun.
Öyle bi olay başına gelmişki yola devam eetsen ne olurdu bilinmez devam etmemişsin olan olmuş. Ama Allah korumuş hocam. O araçlar belki 5 10 dakika öncegelseler sen daha motorundan inmeden sana çarpabililerdi.
Öylesini hiç düşünmek istemiyorum.
Tekrardan büyük geçmiş olsun sağlık sıhat olsunda motor kolay sorun değil.
Ama bu sigortaların sözleşmede yazan süreçleri aşma gibi huyları var. Arkadaşlar bu tarz durumlarda doğrudan bir avukat vs arkaşnıza rica edin bir arama yapsınlar inanın ödeme süreciniz herşeyiniz rahatlıyor.
Tekrardan geçmiş olsun umarım hiç bir arkadaşımızın abimizin kardeşimizin başına böyle üzücü olaylar gelmez.
Aynen sağlıklı düşünebildiğim anda ya daha kotusu olsaydı diye düşünmedim desem yalan olur.Bu konularda tecrübesiz olduğum için bu süre içerisin yapabildiğim tek şey internetten araştırma yapmak oldu. O yüzden geç olsun güç olmasın . Allah kimseye kaza bela göstermesin.Teşekkür ederim

Geçmiş olsun Görkem, sana bir şey olmaması sevindirici. Gerisi halledilir...
Teşekkür ederim kardeşim.

görkemcim ne kadar üzüldüğümü şu an için anlatmamın imkanı yok dostum , fakat kaskonun olması yzmış olduklarını okuduğumda içime su serpti , tabiki bunlar üzücü şeyler ne varki cana bir şey gelmesin , çok büyük tehlikeler atlatmışsın bilader allah beterinden saklasın , bu gibi tehlikeler her an hepimizin başında ve hepimiz çok dikkat etmeliyiz ,

senin motorda maşallah çok güzel motordu , allah tekrarını yaşatmasın kardeşim geçmiş olsun ..

[url]http://img829.imageshack.us/img829/9361/dsc0450v.jpg[/URL]
Allah razı olsun İrfanım.Amin cümlemize motorumun resimlerini bırak olay gununden berı bahçeme ne çıkıyorum nede camdan bakıyorum. İnşallah en kısa surede bahçedeki boş yerı doldurucam.Sonrada yanına gelıcam inşallah.

Çok geçmiş olsun. Okurken olay gözümün önünde canlandı. Size bişey olmamış mühim olan o. Motor yerine gelir sıkmayın canınızı. Tekrar geçmiş olsun.
Çok sağolun

Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin demişler. Size birşey olmamış ya daha iyisini alırsınız.

geçmiş olsun abicim....
peki bu sigorta şirketi yada kasko şirketi motosikletinizin eder fiyatını verecekler mi acaba....
bir de motosikletiniz perte cıktıgı için sizde mi kalıyor yoksa sigorta şirketinde mi kalıyor...
bunları sordugum için yanlış anlaşılmasın...inşallah kimsenin başına böyle bir olay gelmez...

Bir keresinde kendi arabam perte ayrılmıştı. Öğrendiğim kadarı ile açık arttırma usulü ile satıyorlar perte çıkan araçları. 2 ay sonra benim 10500 tl masraf çıkarılan ederi ise 8500 tl olan 1994 model mazda 323'ümü Değirmendere caddelerinde görmüştüm. Plakası bile aynı.

abi motorun kendi fiyatına eş deger paramı wercekler ? yoksa ölü bir fiyat mı acaba

Geçmiş olsun. Size bişey olmaması sevindirici motor yine alınır üzülmeyin.
İyi dilekleriniz için sağolun

Geç te olsa geçmiş olsun.
Bazen insan başından bir olay geçtiği zaman "acaba şöyle yapsaydım daha mı iyi olurdu" diye düşünür.
Kaza öncesi yapmış olduğun davranış şekli bence en doğru olanı.
Motosiklet,kasko,vs. vs. bunlar teferruat...
Daha iyi bir motorun olması dileğiyle !
Haklısın abi. düşünmedim değil, hatta ayaklarımı yere sürerek yavas yavas gitmeyı bile dusundum ama böyle buyuk bır rıskı göze alamadım . Motorumu ve canımı riske atmak ıstemedım. Biri gitti ama en lazım olanı duruyor. Bunada şükür. Teşekkür ederim

geçmiş olsun abicim....
Teşekkür ederim . Öncelikle aracın hasarlı parçalarını daha sonrada rayiç bedelını araştırıyorlar. Eğer bunda birşey çıkmazsa motorun sıfır fiyatını. Eğer üretimden kalktıysa bir üst modelının fıyatını verıyorlar. Yanı en azından sözleşmede öyle yazıyordu.

Geçmiş olsun.ALLAH (c.c) tekrarını yaşatmasın.
Amin cümlemize.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam çok üzüldüm, ama kasko var ise durumu kurtardık sayılır.

Görkem çok geçmiş olsun kardeşim..senin iyi olmana sevindim,sağlık olsun yenisi gelir yerine üzme kendini..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun Görkem.

Daha iyilerini alırsın inşallah.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Teşekkür ederim . Öncelikle aracın hasarlı parçalarını daha sonrada rayiç bedelını araştırıyorlar. Eğer bunda birşey çıkmazsa motorun sıfır fiyatını. Eğer üretimden kalktıysa bir üst modelının fıyatını verıyorlar. Yanı en azından sözleşmede öyle yazıyordu.

inşallah maddi bir zararınız olmaz abicim...tekrardan geçmiş olsun...

Hocam çok üzüldüm, ama kasko var ise durumu kurtardık sayılır.
Teşekkür ederim Şamil abi.Haklısın kaskoların olmasın + avantaj

Görkem çok geçmiş olsun kardeşim..senin iyi olmana sevindim,sağlık olsun yenisi gelir yerine üzme kendini..
Teşekkür ederim Burak kardeşim yanına uğrayamadan motoru patlattık. boyunlugun şimdilik vitrinde kaldı.

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Görkem kardeşim ok geçmiş olsun..
en önemlisi bizim için sağlık ve sıhhatle yanımızdasın...
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun...

Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin demişler.Kaskonun olması içimi ferahlattı.

Görkem aklımı aldın desem yeridir inan.
Motor pertse Görkem ne durumda diye açtım konuyu.
Akıllı adamsın neyse ki sana bir şey olmamış.
Nazarım mı değdi ne, geçen face'de gördüm avatardaki fotonu hayran hayran bakıyordum valla.

Görkem inanki çok üzüldüm.

Sana, arkadaşına ve diğer sürücülere bir şey olmamış olması büyük şans.

Özellikle motorunu kurtarma uğruna hayatını 2 kere tehlikeye atmışsın.

Kaskon olduğu için çok sevindim, işin trafik sigortasına kalsaydı yaşayacağın stresi düşünmek bile istemiyorum.

Bilmiorum haberin var mı benimde ağebeyimin moturu perte çıktı (Yağmur'un ayağı kırıldı ve 8 platin vida var şu an). Motoru Ergün'deydi.

Pert işlemleri biraz uzun sürüyor bizde paramızı yaklaşık 3 ayda aldık ama sigorta güçlük çıkarmadı.

Keşke haberim olsaydı sana sigorta konusunda biraz telkinde bulunur, bu kadar stres yaşamanı az da olsa önlerdim.

Çok geçmiş olsun, sen ve arkadaşın hayattasınız inan bana gerisi önemli değil. :cat:

1 - 2 ay aha geçsin yeni motor bakmaya başlarsın. Yağmur hala topalladığı halde yeni motordan bahsetmeye başladı bile :)

çok büyük geçmiş olsun..
ancak bu tip havalarda gerçekten motora zorunlu değilse binmemek gerek..

görkem çok büyük geçmiş olsun şükürki sana bir şey olmamış ve aramızdasın yaşanılması gerekmiş gibi düşün ve canını sıkma mevlam büyüktür tekrardan geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar