birde motorda yağ çizgisi ilk tırnağın biraz üstünde duruyor ikisi arası durması gerekiyor diye biliyorum yağmı yakıyor eklemelimiyim anlamadım..
yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz ?
Motor dik konumda iken ilk çizginin üstündeyse sorun yok ama istersen çok az ilave edebilirsin. İlk çizginin altına inerse ozman tehlike çanları çalmaya başlar. Olabildiğince motoru her gün çalıştırmadan önce yap seviyesini kontrol etmeni tavsiye ederim.birde motorda yağ çizgisi ilk tırnağın biraz üstünde duruyor ikisi arası durması gerekiyor diye biliyorum yağmı yakıyor eklemelimiyim anlamadım..
yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz
375 km gittim ve yolda kaldım. yedek benzinle geziyordumBir motor dergisi testinde ninja 650r (er6f) yeni kasa model için (2010) gaz makul ölçüde kullanılırsa bir depo ile (15.5 litre) 330 km yol yapılabildiğini yazmış.
3.8 litre, 82.5 kmde gibi...
Çok sıkıştırrsan 100 kmde tahminim 6-7 litre civarında yakar.
375 km gittim ve yolda kaldım. yedek benzinle geziyordum
uygun ne demek lançok iyi
görkem ben sana diyordum uygun kullandığında uzun yolda 350km felan yaparsın rahat diye
bakalım çubuf ne yapacak sen dene
kullanıma bağlı 30 ila 50 km arasında yol gidebilirsiniz.bende yeni bir er6 n kullanıcısıyım... sizlere bi sorum olacak benzın ışığı yandığında kaç km daha yol gidebilirim...