Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

birde motorda yağ çizgisi ilk tırnağın biraz üstünde duruyor ikisi arası durması gerekiyor diye biliyorum yağmı yakıyor eklemelimiyim anlamadım..
yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz ?

birde motorda yağ çizgisi ilk tırnağın biraz üstünde duruyor ikisi arası durması gerekiyor diye biliyorum yağmı yakıyor eklemelimiyim anlamadım..
yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz ?

kullanan sensin, eklersin yağını, bakarsın kaçak yapan yer var mı; kaç km de azalmış. kaçak yoksa yakıyordur. ufak ufak eklersin ya da uygun olmayan yağ vardır ondan yakıyordur.

yağ yakıyomu kaçırıyomu onuda bilemedim siz nedersiniz
Motor dik konumda iken ilk çizginin üstündeyse sorun yok ama istersen çok az ilave edebilirsin. İlk çizginin altına inerse ozman tehlike çanları çalmaya başlar. Olabildiğince motoru her gün çalıştırmadan önce yap seviyesini kontrol etmeni tavsiye ederim.

Bir motor dergisi testinde ninja 650r (er6f) yeni kasa model için (2010) gaz makul ölçüde kullanılırsa bir depo ile (15.5 litre) 330 km yol yapılabildiğini yazmış.

3.8 litre, 82.5 kmde gibi...

Çok sıkıştırrsan 100 kmde tahminim 6-7 litre civarında yakar.
375 km gittim ve yolda kaldım. yedek benzinle geziyordum

ABS olmayan modellerde fren performansı nasıl acaba? Arka tekerde kilitleme durumu var mı normal frenajda? Çok yüklenirsek illa kayacak ama. Teşekkür ederim cevaplar için şimdiden.

oncelerı naked bakıyordum ama dun aksam cadde de f gordum ve cok hosuma gıttı belkıde burdandır bende cb 125e vardı bır anlık baya yaklastık okursa benı hatırlar:) asıl sorum su cb125 1000 km gectım ılk motorum baslangıc ıcın aldım ve sıkılmaya basladım cc yukseltıcem ama 250ccde cok farklar olucagını sanmıyorum sızce er6f alsam cok mu ucurum olur kullanabılırmıyım acba?

selam ,
kafaya koydum egzoz takıcam, USA den sipariş edicem arkadaşım getirecek. Şimdilik aklımda two brothers var, sesi hoş ve tok çıkıyor. Balıkçı gibi değil. önceki motorumda leovinchi vardı sesi muhteşemdi ama er6n de nasıl durur araştırmak lazım.
Kullanan takan veya canlı canlı sesini dinleyen varsa yavsiye beklerim.
7qrf2.jpg

7qrg8.jpg

Merhaba arkadaslar bende yeni motorumla (er6n) aranizdayim.
Benzin olarak shell kullanirim surekli, şehir icinde 190-200 km de benzin lambam yaniyor uzun yolda ise 250-260 km de yaniyor, tekrar full ledigim zaman depoyu ortalama 55 tl ye doluyor. Bu oranlar normalmi dir?

bende yeni bir er6 n kullanıcısıyım... sizlere bi sorum olacak benzın ışığı yandığında kaç km daha yol gidebilirim...

slm beyler 3 gunluk er6 n kullanıcısıyım... km de 0,235 tl benzın sarfiyatı hesapladım... bodrum- izmir arasında...ne cok sakın ne cok agresif kullandım sizce nasıl ?
benım makınada arrow egsoz var.. egsoz takmak isteyenlere tavsıye ederım...vn1800 gibi ses cıkıyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar