İyi bayramlar:rendeer:
110 km ile giderken devir kaç oluyor son viteste.
5500 mü acep? 4800 galiba
5bin devirde;113
6bin devirde;134
7bin devirde;154
bozcada dan yeni geldim resimler yetişirse atarın
bi soru sormuştuk ama sağolsun pek cevap yazmak isteyen olmamış..
kullanıcılar kendi aralarında sohbet ediyor:cat:
bir ninjacı olarak benım motorda 6.viteste 110km de 7500 devir oluyor.. yan bilgi olarak vermek istedim ama arkadaşlar er-6 ların hangi devirde oldugunu yazarlar büyük ıhtımal..bi soru sormuştuk ama sağolsun pek cevap yazmak isteyen olmamış..
kullanıcılar kendi aralarında sohbet ediyor:cat:
bir ninjacı olarak benım motorda 6.viteste 110km de 7500 devir oluyor.. yan bilgi olarak vermek istedim ama arkadaşlar er-6 ların hangi devirde oldugunu yazarlar büyük ıhtımal..
erol dayı şimdi gördüm mesajını ok..
sağol abiömer senin motorda 650 lik gibi gidiyor maşaallah![]()
cevabı kacırmısım... Teşekkür.
1600cc bir araba 110 la giderken 3300 devir civarında oluyor. Uzun yol normal seyir hızında 5000 devir çevirmek pek normal değil. Motorun bu hızda sabit gidebilmesi için 15-20 nm tork yetip artıyor bile. Son vites overdrive olmuş olsa uzun yolda 4.0 literenin altına güle oynaya düşer.
Bu motorun 6 vitesininde performans için tasarlanması ne derece gerekli? All-Rounder Sports-Tourer değilmi bu. ve ya naked da kim 200 km/s nın üstünde sürüyor? 5. vitesde 100 le giderken roll yapınca 200 e kesintisiz çok esnek çıkıyor motor. yakın oranlı 6 vites pek gerekli değil. 6. vitesde 100 km le giderken deviri 3000 e çekicek bi 6 vites dişlisi bu motoru çok iyi tamamlıcak bi unsur bence
Dizel bir araba 4.0-4.2 mozot yakarken Bu motorla 4.5-4.6 benzin yakmak koyar uzun yolda sadece vites oranından dolayı. 3.7-3.8 gayet mümkün. Top speed varsın 200 olsun![]()
soğuk havalarda yapıyorsa ise, oksijen sensöründen dolayı yakma ihtimali yüksektir. bir zararı varmidir, hayır yok, yakıtı biraz daha fazla yakar derler ama ben rastlamamıştım kullandığım zamanlar. eğer tam olarak ne olduğunu öğrenmek istersen, self testi vardır. bugune kadar kaç tane ışık yakmış be sorunu nedir fi ışığı ile sana bildirir. mesajları ararsan nasıl yapıldığını ve hata kodlarının ne olduğunu zamanında yazmıştım. ama ne zaman yazmıştım hatırlamıyorum, ararsan bulursun. kolay gelsin.arkadaşlar benim motorda ara sıra seyahat sırasında F1 ışığı yanıyor, kenara çekip motoru kapatıp tekrar çalıştırıyorum düzeliyor. Sizde de böyle birşey varmı sebebi ne olabilir? bakımları yeni yapıldı eksiği yok ama neden o lambayı yakıyor bilmiyorum.
soğuk havalarda yapıyorsa ise, oksijen sensöründen dolayı yakma ihtimali yüksektir. bir zararı varmidir, hayır yok, yakıtı biraz daha fazla yakar derler ama ben rastlamamıştım kullandığım zamanlar. eğer tam olarak ne olduğunu öğrenmek istersen, self testi vardır. bugune kadar kaç tane ışık yakmış be sorunu nedir fi ışığı ile sana bildirir. mesajları ararsan nasıl yapıldığını ve hata kodlarının ne olduğunu zamanında yazmıştım. ama ne zaman yazmıştım hatırlamıyorum, ararsan bulursun. kolay gelsin.
daha önceki sayfalarda mevcut, yaklaşık 20 sayfa önde falandırİyi bayramlar:rendeer:
110 km ile giderken devir kaç oluyor son viteste.
5500 mü acep? 4800 galiba
motoru satmış olabilirim ama hala buralardayım sürekli kontrol ediyorum. çok seviyorum er6 yı ne yapalımÜstad sayfayı boş bırakma tecrübelerinden faydalanalım dimi![]()
soğuk havalarda yapıyorsa ise, oksijen sensöründen dolayı yakma ihtimali yüksektir. bir zararı varmidir, hayır yok, yakıtı biraz daha fazla yakar derler ama ben rastlamamıştım kullandığım zamanlar. eğer tam olarak ne olduğunu öğrenmek istersen, self testi vardır. bugune kadar kaç tane ışık yakmış be sorunu nedir fi ışığı ile sana bildirir. mesajları ararsan nasıl yapıldığını ve hata kodlarının ne olduğunu zamanında yazmıştım. ama ne zaman yazmıştım hatırlamıyorum, ararsan bulursun. kolay gelsin.
Sonunda ebaydan 0.01 $ aldığım branda geldi.Artık motorumu garajıma koyduktan sonra battal boy çöp posetıyle ortmeye son .
![]()
ebay orası herşey her fiyata olabilirnasıl yani o paraya nasıl aldın ki? çalıntıdır o :queen:
eğer ingilizceniz var ise nasıl yapıldığını anlatan sayfanın linkini ekliyorum buraya. hata kodlarını da görebilirsiniz burda. mesela ben kontrol ettiğimde hata olarak oksijen sensörü hatası vermişti. parça burda biraz pahalı idi yurtdışına baktım, amerikadaki modelinde o sensör yok mesela, madem amerikada yok bende değiştirmedimdeğerli cevabınızdan dolayı çok teşekkürler, motoru zaten yaklaşık 1.5 ay önce aldığımdan dolayı soğuklarda biniyorum doğrudur.
hemen forumu arama işlemine geçiyorum çok merak ettim dediğiniz olayı.
Branda açık arttırmaya 0.01$ başlangıç fiyatı olarak konulmuştu . bende 5 dolar ile açık arttırmaya girdim. Fakat benden başka kimse açık arttırmaya girmeyince bedavaya branda sahibi oldumnasıl yani o paraya nasıl aldın ki? çalıntıdır o :queen: