sonunda! sonudna benim de motorum az yaktı! =)
Bugüne kadar hep aynıydı.. 150km olduğunda "şimdi yanar benzin ışığı" derdim ve gerçekten de yanardı. Bugün bi ziyaret için Şarkköy'e gittim. hem de hiç yavaş gitmedim. hızım sürekli 160-170 civarındaydı. yağmur yağdığı için çok yardırmadım ama yolun kuruduğu yağmurun durduğu noktalarda affetmedim dip gazla 210 215 gördüm.. Sürekli devirli kullanmama rağmen motor 280km'de ışık yaktı! "ooohh beee!" dedim. "al sana helal olsun benzin" dedim ağzına kadar doldurdum yine dönüş yolunda. Dönüşte çok kapandım. sürekli 180-190 civarında, sık sık 200+ görerek geldim (çok yorucu oldu. daha az ses geçiren ve yüksek hızda burnumu ezmeyecekbir kaska ihtiyacım var) 200 kilometrenin sonunda sadece evin önünde yokuş aşağı inerken benzin ışığı yokladı ki bu şekilde ışık tam yanana kadar yine bi 20km gider..
Yani demem o ki.. hani hep diyoruz ya "çok basarsan çok yakar" diye.. çok basınca da çok yakmıyor. Benim bugüne kadar hep 150km'de ışık yakma sebebim, 150 kilometrenin tümünü kalkışla yapıyor oluşum, çok nadir 2. vitese çıkacak hıza erişebilmem ve iş-ev arası çok çok kısa olduğundan yolun yarısını jigle ile gitmemmiş.. yoksa yardırsak da kokluyor motor. Gidiş yolunda bastığım halde 4.7lt/100km yakmışım. bi de ekonomi yapacam diye kassaydım sanırım 4.0 4.1 falan yakardım. oh be.. bu arada zinciri yağlamam lazım.. şu arka çatala takılan (tamircilerde falan bulunan) sehpaların fiyatlarını biliyor musunuz? onunla çok kolay olur bu işlem. park ettiğim yerde de dik durmuş olur motor.