arkadaşlar istanbulda scorpion egzoz lu bi er6n gördüm , ne güzel ses çıkıyor öyle , o kişi buralardaysa bi sölesin bakalım memnun mu kaça aldı
asker dönüşü bende alacam çok sevdim
Merhaba
Er6n için arka balata tavsiyeniz ve fiyat bilgisi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar istanbulda scorpion egzoz lu bi er6n gördüm , ne güzel ses çıkıyor öyle , o kişi buralardaysa bi sölesin bakalım memnun mu kaça aldıasker dönüşü bende alacam çok sevdim
ne renkti bu er6 belki yakalarız bi yerde bende eksoz düşünüyorum ama youtube de seyrettiğim videolardaki sesler çok hoşuma gitmedi değişik bişey arıyorum.
ebc kullanabilirsin, kaliteli bir markadır, fiyat 28 avroya sahibinden de bulabilirsin.
içimden bi ses bu işin bize pahalıya patlayacağını söylüyo,![]()
valla samet ben servise gitmeyeceğim artık. Yağ filtresi ve bujiyi de alacağım yeri belirledim. Bujim 10 bin bakımında değişmişti ama ihtiyaç olursa da NGK'nın ithalatçısından alacağım.
Bizim hava filtreleri değişmiyo diye biliyorum ben, temizleniyor sadece.
Fren balatalarım da en son 5 bin bakımında değişmişti. Balata ister sanırım artık...
bir de gidondaki boşluk içn aradım z-motoyu önemli birşey değil, 15 bin bakımına gelince bakarız dediler. bakımı yaptırıyım onu sonra hallederim heralde...
sen ne yapmayı düşünüyosun şimdi?
Arkadaşlar ne yaptınız gezi işini .:cat:
Kawasaki ER6F in 20 bin bakımı için Z-moto 300 tl alıyor
Bujiler,Hava filtresi,Yağ filtresi,yağ 65 tl de işçilik ve KDV=300 tl
Arkadaşlar ne yaptınız gezi işini .:cat:
henüz kimseden bir ses çıkmadı bekliyoruz bana hergün uyar.
evet bende bujiler 50 tl yağ filtresi 30 tl hava filtresi 100 tl yağ 60 tl den tahmin etmiştim ama işcilik için ne alırlar bilemiyorum 65 tl ise gayet uygunmuş bu durumda dışardaki servislerden pek farklı görnmüyor.
valla daha bişey yok heralde. Ergin gelecekti istanbul'a o gelsin öyle yapalım bari buluşmayı.
valla daha bişey yok heralde. Ergin gelecekti istanbul'a o gelsin öyle yapalım bari buluşmayı.
Kawasaki ER6F in 20 bin bakımı için Z-moto 300 tl alıyor
Bujiler,Hava filtresi,Yağ filtresi,yağ 65 tl de işçilik ve KDV=300 tl
abi ben geldim ve aynen geri döndümkimseyi arayamadım, arkadaşlar beni castroya götürdüler ordan da işim çıktı acil ankaraya dönmem gerekti aynen pazar günü öğlen 12 de yola çıktım, tam 630 km 7 saate ulaştım ankaraya
biraz hızlı geldim diye tahmin ediyorum.
ama birdaha motorla gelirmisin deseler zor derim, istanbulun fethi imiş birde öyle bir trafik olmaz olsun, 2 motor gelmiştik diğeri hararet yaptı motor kitledi, bende dur kalktan bileklerim ağrıdı resmen, o trafiğe debriyaj mı dayanır be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 PM ----------
Bu arada 2 günde toplamda 1260 km yol yaptım motor banamısın demedi, daha ben giderim diyodu hatta![]()
abi ben geldim ve aynen geri döndümkimseyi arayamadım, arkadaşlar beni castroya götürdüler ordan da işim çıktı acil ankaraya dönmem gerekti aynen pazar günü öğlen 12 de yola çıktım, tam 630 km 7 saate ulaştım ankaraya
biraz hızlı geldim diye tahmin ediyorum.
ama birdaha motorla gelirmisin deseler zor derim, istanbulun fethi imiş birde öyle bir trafik olmaz olsun, 2 motor gelmiştik diğeri hararet yaptı motor kitledi, bende dur kalktan bileklerim ağrıdı resmen, o trafiğe debriyaj mı dayanır be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 PM ----------
Bu arada 2 günde toplamda 1260 km yol yaptım motor banamısın demedi, daha ben giderim diyodu hatta![]()
aa bu olmadı biz de seni bekliyoduk. Neyse biz buluşalım bari
Er6in ankara'nın azıcık trafiğinde şöyle az yakıyorum, böyle az yakıyorum diye hava atıyodunhesapladın mı istanbul'da ne kadar yaktığını
Bizim motorlarda kabahat yok abi valla, suç trafikte.
Biz bu lanet trafiği her zaman çekiyoruz.