çok ilginç bi karşılaşma oldu enginer sen rüzgarlıktan hatırladın ama ben seni kasktan tam duyamadım kusura bakma biraz geç algıladım olayıışıklarda bi kapışırız diye gazladım ama 4 tekerlerin bizim motorlara yaklaşması mümkün değil bidahaki sefere er6 ile gel tatlı tatlı kaçalım :queen:
beyler bi arkadaşım cbf600'üne michelin pilot road 2 taktı. Motorun karakteri değişmiş resmen. Başka bir motor olmuş. Gerçi lastik değiştiren herkesin yorumu bu şekilde ama sanırım biraz para görünce ben de alıcam aynı lastiklerden.
hayırlı olsun motorun. Kazasız belasız kullan. Ben 4500-5000 civarında değiştiriyorum vitesi. uzun yolda da 4000 devir civarında kullanıyorum sürekli.
BU arada son gezimde 100 km'de 4.06 litre yakmışım. (Artçılı ve topcaseli. 110-120 km hızlarda)
Merhaba, çok yakın bir geçmişte ER-6F aldım.
Halen rodajda. Ancak bu makinelerin normal devri nedir bilmiyorum. Hangi devire çıktığında vites değiştirmek gerekiyor? Hanig devire düştüğünde vites düşürmek verimlidir ?
Malum benzinli arabalarda 3.000 devir optimum devirdir.
Peki ER-6F de ne kadar ?
Teşekkürler
hey maşallahbenden dahada az yakmışsın, bende 4.3 lt yakmışım, tl olarakda 40 tl de 300 km yol ama bunun 200 ü şehirdışı 100 ü şehiriçi.
hello moto motorunuz hayırlı olsun, rengide yeşil ise çok güzel bir seçim
devir konsunda 4500- 6000 devirleri arasında vites değiştiririm bende4500 altına inince vites küçültürüm.
Merhaba, çok yakın bir geçmişte ER-6F aldım.
Halen rodajda. Ancak bu makinelerin normal devri nedir bilmiyorum. Hangi devire çıktığında vites değiştirmek gerekiyor? Hanig devire düştüğünde vites düşürmek verimlidir ?
Malum benzinli arabalarda 3.000 devir optimum devirdir.
Peki ER-6F de ne kadar ?
Teşekkürler
Günaydın topicimizin 1000.mesajıda vatana millete hayırlı olsun![]()
Vay 1.000 mesaj da bendenmiş.
Arkadaşlar çok uğraşmama rağmen Kawasaki er 6f bulamadım malesef çok istiyordum bu motosikleti ama nasip değilmiş bende fazer aldım.Hayırlısı olsun ne diyelim...:cat:
hayırlı olsun çok güzel bi seçim olmuş ben ilk bindiğimde alışana kadar baya tırsmıştım ama sonra çok keyifli bi hale geldi umarım hemen alışırsın.Selamlar,
Bu gun 2006 model siyah Er-6f imin alım satımını yapıp üstüme aldımHenuz 6000 de arkadaş.
Bu ilk gunumde cbr 125 den sonra baya heyecan yarattı ustumde gercekten guclu bi makine ilk bi haftam biraz tedirgin fazlasıyla tedbirli ve cok keyifli gececek anlaşılan o...
hayırlıs olsun oda güzel istersen değişelim :cherry:
hayırlı olsun çok güzel bi seçim olmuş ben ilk bindiğimde alışana kadar baya tırsmıştım ama sonra çok keyifli bi hale geldi umarım hemen alışırsın.
sayımızda baya arttı artık şu er6 ları bi toplasak mı he ne dersiniz ?
Selamlar,
Bu gun 2006 model siyah Er-6f imin alım satımını yapıp üstüme aldımHenuz 6000 de arkadaş.
Bu ilk gunumde cbr 125 den sonra baya heyecan yarattı ustumde gercekten guclu bi makine ilk bi haftam biraz tedirgin fazlasıyla tedbirli ve cok keyifli gececek anlaşılan o...
İşte buda birlikte ilk fotografımız;
![]()
aynı yolda eniştemin brugman 400'ü de 3.7 litre yakmıştı. Valla scooter kadar yakıyo araç bbundan iyisi can sağlığı![]()
Merhaba arkadaşlar,
Bende İstanbul trafiğinin zorlaması nedeniz ile 2 ay kadar önce marauder 800 ü verip Er6n aldım. Hergün 100 km civarı teker döndürüyorum, yakıtı 5 lt civarı. Aynalar dışında bir sıkıntım motorla ilgili.
Topiği gezdim bayağı , er6nf sitesinede baktım ama bir gezi organizasyonu göremedim. Her topicte saygı duyulan, hürmet edilen bir "abi" vardır, bu tip gezileri organiz eder, etmesede ön ayak olur. Burda kim ilgilenir bu işlerle, şöyle hafta sonu bi teker döndürsek hep birlikte, otursak konuşsak, giderken yan gözle diğer motorlara bakıp, "hmm arkadan böyle görünüyormuş, soldan şöyleymiş desek "iyi olmaz mı ?
Saygılar