1,5 ay önce mal gibi, salak gibi, denyo gibi alkollü araba kullanırken polise yakalanıp ehliyeti 6 aylığına kaptırdığımı forumda anlatmıştım. Kaçak göçek de olsa uzun turlara çıkmadan polis ya da jandarmanın olmayacağını tahmin ettiğim rotalarda kısa mesafe geziyorum. Yanlış mı? Yanlış kabul ediyorum. Eskiden her zaman gittiğim Şile güzergahında Ömerli'de ara ara denk geldiğim Jandarma çevirmesine denk gelmemek için Şile'ye Riva-Bozhane üzerinden varayım dedim, Bozhane sonrası Kılıçlı köyünde Jandarma çevirmesi yapıldığını farkedip geri kaçtım. Ömerli yolu üzerinden Polonezköy'e çıktım, oradan tam Kavacık sapağından otobana bağlanırken sapak çıkışı polis uygulamasına denk geldim, önümdeki Doblo'nun sol çaprazında saklanırken Doblo'yu çevirdiler. Ben de uzadım, eve geldim. Stresli bir gündü. Bugünün anısı olarak Bozhane'de çektiğim resmi paylaşıyorum, buarada resmi çektikten 5 dk sonra virajı iyi alamayan bir Atv hem beni hem motoru biçiyordu, motorun parçası piyasada yok diye gövdemle kalkan oldum motora.