Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

3000 5000 arası diyim...
öyle hızlı kullanma merakım yoktur ama arada ani olarak 130 140 çıkıp tekrar 90 100 km hızlara inerim...
genelde 110 u geçmem...
hatta bizim bi arkadaş o da scorp olur...
330 km yol yapıp daha ışık yanmamıştı... şehirlerarası...

hocam yani er5'ten daha az yakıyo mu diyorsun..?hesabın ona geliyor çünkü...
zaten injeksiyonlu olmasından ötürü bende er5'e yakın yakacağını düşünüyodum..demekki az bile yakıyormuş...gerçi alp_tunay çok yakıyo ER6İNbay var sitede ona sor bak memnun değil demişti ama:queen::queen:

evet doğru diyor alper abi...o motoru ilk aldığım zamanlardı :)
biraz alışma ve nası gidiyo bu alet öğrenme zamanları idi o zamanlar da 220 km geçemiyodum :)
ama şimdi yukarıdaki gibi yakıyor...sakin raha kullanımlarda...ve arada da biraz gaz vererek kullanımlarda :)

Son düzenleme:
Valla er6 cok yakıyo diyenin aklına sasarım ben alet ciddi pinti bu yakıt konusunda.

Alırken hic dusunmemistim ztn koca yaz 4.000km yol yapıyorum ama ciddi az yakıyo alet. 1 depo ile 330km yaptıdımda dogru MT gezilerinden biriydi, gurupda dusuk cc li arkadaslar vardı cok uslu gelmistik.

Cam icin telefon verebilierim aldıgımız yerin kartı var, reklam olmasın burdan özel msg atın...

1000 km kullandığım motorum tam olarak 4.37 lt/100 km yakıyo , bunun yarısı sakin kullanım diğer yarısı performans kullanımıdır...

1000 km kullandığım motorum tam olarak 4.37 lt/100 km yakıyo , bunun yarısı sakin kullanım diğer yarısı performans kullanımıdır...

hah ben de 9 liralık benzin alıyorum (yaklaşık 3 litre) ve 100km gidiyorum. bahsettiğim motor 100cc scooter. gel de kawa'ya hayran kalma şimdi.. ah bir de ikinci el fiyatları tavan yapmasaydı =(

arkadaslar bana bir f sahibi trafikte farkedilmek icin leo vince egsoz taktirdigini soylemisti ama bence sesi cok kaba geliyor akrapovic yada devil guzel olabilir egsozunu degistiren kimse var mi?

sakin kullanımda gerçekten 100cc scooter kadar yakıyor ama yüksek devirlerde fazla gezinmeyin derim düşük devirlere göre aşırı benzin sarfediyor.hee 600cc ss kovalıyormu bence kovalıyor:p

sakin kullanımda gerçekten 100cc scooter kadar yakıyor ama yüksek devirlerde fazla gezinmeyin derim düşük devirlere göre aşırı benzin sarfediyor.hee 600cc ss kovalıyormu bence kovalıyor:p

hehehe çok doğru diyosun abicim...
yüksek devirlerde aşırı yakıyo...
ama ben seviyom...

artı bugun ilk defa camı ve ayna aparatlarını taktıktan sonra kullandım gerçekten çok rahat ettim...herkese tavsiye edilir...
artık rüzgar çok az :)...
ama en güzeli gerçekten de yan ayna aparatları, yani gerçekten çok fark ediyo artık resmen arka görünüyo arkadaşlar....
gerçekten er6n sahibi isenin mutlaka alın o aparatlardan...
ben amerikadan sipraiş ettim direk evime geldi hiç bir sorunsuz...
kargosuda çok uygun haberiniz olsun...
almak istiyosaanız haber edin...ben adresi söliim size...

Kawasaki servis i arıyorum

slm ankara ya yeni tasındım kawasaki ye bakıcak servis arıyorum yardımcı olabılırmısın tesekkurler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hocam yani er5'ten daha az yakıyo mu diyorsun..?hesabın ona geliyor çünkü...
zaten injeksiyonlu olmasından ötürü bende er5'e yakın yakacağını düşünüyodum..demekki az bile yakıyormuş...gerçi alp_tunay çok yakıyo ER6İNbay var sitede ona sor bak memnun değil demişti ama:queen::queen:

ER5 ER6 dan herzaman heryerde az yakar...... :cat::cat::cat: Çok fark olmaz aralarında....Ama bu değişmez....:cat::cat:

Ben ce fazla yakmasına da değer.... Arada 30 beygir var.... :cat::cat:

ER5 ER6 dan herzaman heryerde az yakar...... :cat::cat::cat: Çok fark olmaz aralarında....Ama bu değişmez....:cat::cat:

Ben ce fazla yakmasına da değer.... Arada 30 beygir var.... :cat::cat:

çok doğru demişsin alper abicim...
o kadarı kadı kızındada olur :)
birde motora eksoz yaptırayım diyorum :)
şöle bişi...

image014.jpg

image015.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağ altta biten egsoz borusunu nasıl da uzatıyorlar :p yandan böyle daha çirkin gözükmemiş mi??

bide kadı kızını peygamberin kavli ile istiyorum :p :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu eksoz hiç yakışmamış motora.... Hatta bozmuş.... :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu makina güzel fakat benzin göstergesi ile hararet göstergesini daha detaylı yapsalar daha güzel olacakmış ama yakıt yönünden çok cimri ve performans olarak ta çok iyi.72 hp 220 km km hıza çıkıyor bilakiz test edilmiştir :p Arkadaşımmda vardı da,gerçi kerata satıp 600 rr aldı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu makina güzel fakat benzin göstergesi ile hararet göstergesini daha detaylı yapsalar daha güzel olacakmış ama yakıt yönünden çok cimri ve performans olarak ta çok iyi.72 hp 220 km km hıza çıkıyor bilakiz test edilmiştir :p Arkadaşımmda vardı da,gerçi kerata satıp 600 rr aldı.
72 beygirle 220 ye çıkması bence pek iyi değil...Üstelik 650 cc.... 500 lük 50 hp lik makinelerin 200 km nin üstüne çıktığını varsayarsak tabi.... :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
72 beygirle 220 ye çıkması bence pek iyi değil...Üstelik 650 cc.... 500 lük 50 hp lik makinelerin 200 km nin üstüne çıktığını varsayarsak tabi.... :cat::cat:

Evet haklısın,fakat bu birazda kullanmaya ve motorun iyi açılmasına bağlı. Bencede 72 hp hiç'de küçümsenecek gibi değil,benim motosikletimde 40 hp ama ben 180 km hızlara çıkıyorum:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
er6n ile 225 görenler de varmış öyle diyorlar :p
yannış tabi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar