ne demek istedin "Bu ne ya yazarak" anlamadım ?
Adam gözlemledigi olayı yazmış...
He o zmn
Ama durum bu z-moto saolasın...
ne demek istedin "Bu ne ya yazarak" anlamadım ?
Adam gözlemledigi olayı yazmış...
10 puanlık uzman sorusu er6'larda immobilizer var mı?
arkadaşlar ne oldu bu Er6n'in ikinci el fiyatlarına? sahibinden.com'dan sürekli takip ederdim. temizleri 8500'e bile bulunabiliyordu. şimdi en ucuzları 10.000 ytl istiyor onlar da 10bin kilometre veya daha üstü yol yapmış.. Er6F'ler bile bikaç bin km'de olanları N'den daha ucuz ya da aynı fiyat. nedir bu?
desene beleşe aldık daş gibi motoruGerçek degerini buldu 10 dan asagıya bu motoru satanlara gercekten uzuluyorum...
2006 649cc motor ustelik kawasaki sıfırına 15.000yt vermis gidip 8.500 e satıyo anlamak imkansız otesi.
Hyosung GT 250 R 8.950 oldugu ortamta er6 8.5-9 a bedeva...
desene beleşe aldık daş gibi motoru![]()
Fiyatlar daha düşer arkadaşlar yaz diye artardı ama artık durum öyle değil insanlara para lazım,11 bin lira istediği motoru arkadaşıma 8750 liraya aldık siz bakmayın satılık ilanlarında yazılanlara telefon açın ciddi alıcı oldunuzmu fiyatlar nerelere geliyor bi bakın.Bu neden öyle oluyor artık ülkemizde herşey lüx olur hale geldi benzin zammı bakım masrafları vs vs insanlar artık herşeyden kısıyolar.Bende bu duruma üzülüyorum gerçek fiyatı neyse o fiyata satılmalı ama malasef insanlara para lazım oldumu malı mülkü gözü görmüyor 3 e 5 e bakılmıyor çok yazık bende motosiklet kullanıyorum ve bu durum benim için de geçerli.Malesef ülkemiz şartları bu.
Fiyatlar daha düşer arkadaşlar yaz diye artardı ama artık durum öyle değil insanlara para lazım,11 bin lira istediği motoru arkadaşıma 8750 liraya aldık siz bakmayın satılık ilanlarında yazılanlara telefon açın ciddi alıcı oldunuzmu fiyatlar nerelere geliyor bi bakın.Bu neden öyle oluyor artık ülkemizde herşey lüx olur hale geldi benzin zammı bakım masrafları vs vs insanlar artık herşeyden kısıyolar.Bende bu duruma üzülüyorum gerçek fiyatı neyse o fiyata satılmalı ama malasef insanlara para lazım oldumu malı mülkü gözü görmüyor 3 e 5 e bakılmıyor çok yazık bende motosiklet kullanıyorum ve bu durum benim için de geçerli.Malesef ülkemiz şartları bu.
immoblazer yok ne yazık ki.
Bana satan çocukta anahtar yanıda çıkan tenekeyi verdi bu numaradan yaptırabilirsin anahtarı dedi, ama z-moto (gerçi o da tam emin değildi telefonda iki üç kişiye daha sordu) bu motorların anahtarlarının düz olduğunu söyledi.@geçici
ama ben motoru aldığımda anahtarlarını sakın kaybetme bunlar kodlu anahtarlar.eğer kaybedersen beynin değişmesi gerekir tarzında birşeyler söylemişlerdi.ama 2. anahtar için durum nedir bilmiyorum.
maviyi sevdim ben de :cat:
Ben bu seferki siyaha hasta oldum...
nası la aynı siyah değil mi :silent:
Şasi'de siyah..
Bir önceki siyahdan daha güzel duruyor bencede...